Pakové upínaní k soustruhu Saupe DMT 160

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Borin
Kontaktovat uživatele:

28. 2. 2016, 5:33

Přenechávám Engeneerovi...
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
ssmak

28. 2. 2016, 10:06

Drekk vykoristovatel :D

jinak hodinaři vali se mi doma naky suport, ,dělicka a luneta na hodinarskej soustruh .nepomužeš s identifikaci ??
asi boley
drekk

29. 2. 2016, 6:42

prodano
Tos SM16B, Tos FN20, Tos FA2, Hodinařske soustruhy
motorovy

29. 2. 2016, 7:49

kde sa pohybuju ceny za takyto sustruh? za pakovu verziu s kliestinami
sisi

29. 2. 2016, 7:57

jinak hodinaři vali se mi doma naky suport, ,dělicka a luneta na hodinarskej soustruh .nepomužeš s identifikaci ??
asi boley[/quote]
Fotka by nebyla. Docela mě to zajímá. Dík :shock:
Krása pomíjí, blbost je věčná
Engineer
Kontaktovat uživatele:

29. 2. 2016, 9:42

ssmak píše:Drekk vykoristovatel :D

asi boley
Psal jsem ti SZ .... musíš mi poslat foto abych ti to pomohl indentifikovat. :wink:
Engineer
Kontaktovat uživatele:

29. 2. 2016, 9:49

motorovy píše:kde sa pohybuju ceny za takyto sustruh? za pakovu verziu s kliestinami
Obvykle podle výbavy a stavu tak do 12 tisíc často i méně. Málokdy je ale slušně vybavenej ... často nejsou komplet kleštiny, někdy chybí upínání a často jsou hodně doprasený. :(
Vyjímkou není ani třeba přidřený kluzný vřeteno, dost projetý suporty v určitým nejvíc používaným rozsahu apod. :? Holt je to obvykle stroj ze sériový výroby s věkem minimálně 25-30 let takže fakt záleží na stavu a na tom kdo s tím dělal.
fidel47

29. 2. 2016, 12:08

Nepřesuneme se do sekce Konvenční soustruhy? Zatím plkáme buďto tady, nebo přes soukromé zprávy, možná je to škoda!
drekk

29. 2. 2016, 1:52

se vsim je to o stesti ten co mam doma, je treba s fariky kde ho koupili rediteli pro srandu z recese tak ze se na nem nikdy poradne nedelalo. Cena 5900 aukro kup ted vystaveno 4 dny.
Tos SM16B, Tos FN20, Tos FA2, Hodinařske soustruhy
Odpovědět

Zpět na „Prodej“