Prodávám jak jsem koupila-Zdarma
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prchat před válkou můžou jen ženy a děti ,muži musí bojovat bránit svoji zem a rodinu ,jinak jsou to vlastně zbabělci když z domova utečou .--co vlastně na takové zbabělé chvání říká korán??
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
A co když zjistí, že většina lidí tu válku vlastně chce prohrát? Viz třicetiletá válka...fmodel píše:muži musí bojovat bránit svoji zem a rodinu ,jinak jsou to vlastně zbabělci když z domova utečou
Aleš Procháska
jo jo, takle v klídku, dobře napapaný a od kafíčka jsme velký borci..fmodel píše:Prchat před válkou můžou jen ženy a děti ,muži musí bojovat bránit svoji zem a rodinu ,jinak jsou to vlastně zbabělci když z domova utečou .
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Jasně takhle se na mě podepsala ZVS ,když budou všichni utíkat před něčím tak mi řekni kam utečem až se k nám IS rozroste ? No třeba do Ameriky ,ale problém je že je země kulatá tak zas dál, tak zase RuskoThomeeque píše: jo jo, takle v klídku, dobře napapaný a od kafíčka jsme velký borci..

K tomu tematu se tezko vyjadruje, pokud nemam byt sprosty ci pouzivat vyrazy, ktere nekdo muze nazyvat rasisticke. Jan163 to je uplne bez komentare pro podobnou agitaci asi zadny rozumny clovek nemuze mit pochopeni. Snad jen par vet k neci poznamce "plno povyku pro nic". To je pohled nejakeho synka co nikdy neopustil a nejspis ani neopusti svoji rodnou vesnici. Praha je cerna. Nase manzelky se boji vecer jit vencit psa, ci jit sami brzo rano do Prace. Nez dojdu do hospody na pivko, potkam babu s burkou a dva urostle Somalce. Nejsem zrovna drobek, ale dobry pocit z toho rozhodne NEmam
Tohle asi nedopadne dobre ... Souhlasim fmodelem, ze nase posledni utociste bude nejspis Rusko, jeste ze se nase generace bez problemu domluvi.

Jak hluboko jsme klesli.
Co vše si od "našich zákonodárců" necháme líbit.
Uvědomují si vůbec Ti, co podobné novely předkládají, že pak lidem nezbude nic jiného, než jít opět na barikády?
K tomu mlčet nelze ani náhodou.
Necháme ze sebe udělat novodobé zombie, které budou jen vykonávat základní
lidské potřeby a ostatní nechají na blahovůli rádoby vládcům nad našimi životy.
To budeme jen mlčenlivými a bázlivými slouhy?
Opět proti tomu burcuje bývalá disidentka a spisovatelka Lenka Procházková.
A co my?
Co vše si od "našich zákonodárců" necháme líbit.
Uvědomují si vůbec Ti, co podobné novely předkládají, že pak lidem nezbude nic jiného, než jít opět na barikády?
K tomu mlčet nelze ani náhodou.
Necháme ze sebe udělat novodobé zombie, které budou jen vykonávat základní
lidské potřeby a ostatní nechají na blahovůli rádoby vládcům nad našimi životy.
To budeme jen mlčenlivými a bázlivými slouhy?
Opět proti tomu burcuje bývalá disidentka a spisovatelka Lenka Procházková.
A co my?
Nenechám se utlouci železnou trubkou ,jen tak svůj život nedám a v šátku natož v burce chodit nebudu
To se raději postavím se zbraní v ruce té invazní armádě .
Raději než " žít jako otrok" .
Ostatně už jsem jednoho muslima co se o mne otíral ( frotér -sexuální úchyl ) v tramvaji zpacifikovala .
Dostal nůž na krk a vykopla jsem ho na stanici ven , tam ho chlapi přišláli ,když viděli nastojenou a nalíčenou slečnu s nožem v ruce proti tomu hnusákovi .
Nastoupil do tramvaje a začalo to nevinně otázkou jak se dostane ... atd . další stanici byl venku
To naši hnědočeši jsou alespoň křesťané ,ale za tisíc let se nepřizpůsobili

To se raději postavím se zbraní v ruce té invazní armádě .
Raději než " žít jako otrok" .
Ostatně už jsem jednoho muslima co se o mne otíral ( frotér -sexuální úchyl ) v tramvaji zpacifikovala .
Dostal nůž na krk a vykopla jsem ho na stanici ven , tam ho chlapi přišláli ,když viděli nastojenou a nalíčenou slečnu s nožem v ruce proti tomu hnusákovi .
Nastoupil do tramvaje a začalo to nevinně otázkou jak se dostane ... atd . další stanici byl venku

To naši hnědočeši jsou alespoň křesťané ,ale za tisíc let se nepřizpůsobili

Hlavně se v burce špatně soustruží 

Pro Elbarto:Už jsem myslel,že jsem vše vysvětlil a nebudu se dále zapojovat do této debaty ale musím -je těžké pochopit větu-nejsem pro příliv neidentifikovaných osob...?Toto považuješ za agitaci?Přeložím ti to-ne nechci záplavu migrantů o kterých nic nevíme.Jen chápu pohnutky lidí,kteří utíkají z válečné zóny a soucítím s nimi..To ty jak píšeš-jako rozumný člověk nemůžeš pochopit.Už toto tě zřejmě uvedlo do takového stavu,že jsi nebyl schopen vstřebat to co cítím ,jako aktuálnější ohrožení-nástup radikalismu a extremismu-toto ti také přeložím-tvoje slova o spáse v objetí matičky Rusi-a ještě se domluvíš.Naposledy se toto bratrské objetí změnilo v pořádně silný stisk a trvalo 40 roků.A domluva nepřicházela v úvahu.Přijeli a stříleli tady do lidí.Toto je vymítání čerta ďáblem!
Docela ty mladé zdravé muže z jiných zemí chápu že jsou raději zde než by bojovali v zemi kde se narodili ,
protože v naší zemi se dostat k moci to jest nás přemoci silou je pro ně snadnější když nejme ochotni sami za sebe bojovat ...
Stejně tak oni nejsou ochotni bojovat ve svých původních zemích , tady je cíl snadno na dosah ...
Tady stačí nechat svoje ženy za naše dávky a podpory rodit děti a přečíslí nás do dvaceti let .
Zavedou si pro sebe u nás volební právo a šup nejdříve bude starosta jejich a pak další pozice až tu bude kalifát
V Londýně mají dnes starostu , co dalšího dodat .
protože v naší zemi se dostat k moci to jest nás přemoci silou je pro ně snadnější když nejme ochotni sami za sebe bojovat ...
Stejně tak oni nejsou ochotni bojovat ve svých původních zemích , tady je cíl snadno na dosah ...
Tady stačí nechat svoje ženy za naše dávky a podpory rodit děti a přečíslí nás do dvaceti let .
Zavedou si pro sebe u nás volební právo a šup nejdříve bude starosta jejich a pak další pozice až tu bude kalifát

V Londýně mají dnes starostu , co dalšího dodat .
-
Ve většině českých pohádek museli hloupého Honzu nejprve napálit a když se poučil tak se stal vítězem třeba se také poučíš ale celý národ do toho netahej Jene163.
Londýnský starosta - jméno Khan, jak příznačné, to se k situaci hodí - http://memory-alpha.wikia.com/wiki/Khan_Noonien_Singh" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale teď vážně. Já myslím, že není problém, jestli někdo ještě nepotkal uprchlíka tak vyrazit do okolních exponovaných zemí (Rakousko, Německo), nebo i o něco dále (Itálie, Řecko) a určitě bude mít to "štěstí". Já osobně budu mít raději tu "smůlu", když i na dále někoho takového nadále osobně nepotkám.
Rusko nás před ničím nezachrání a ani bych o to nestál, to už tady jednou bylo. Rusko by se mělo zachránit samo před sebou, protože takový rozklad společnosti se hned tak někde taky nevidí. My nepatříme ani na tzv. západ (který už má se západem pramálo společného) ani na tzv. východ. Nikdy jsme tam nepatřili, my jsme prostě střední Evropa a máme společnou historii s úplně jinými zeměmi a jak západ, tak východ nám historicky spíše škodil a nadále škodí. Celkově my musíme především zachránit sami sebe před sebou. Kdo nás nutil lézt do nějaké blbé EU, kdo nás nutí volit stále ty samé kretény? Já už jsem to psal někde jinde a v jiné souvislosti (mimo toto fórum), ale dokud se lidi nezačnou starat o něco jiného (jako třeba co se děje alespoň v jejich blízkém okolí) než jestli půjde na Nově další pokračování Růžovky tak o moc lépe nebude. Pár procent uvědomělých to bohužel nevytrhne.
Jinak je fascinující pozorovat ten kontrast, kdy od nás za okupace utíkali chlapi bojovat proti Hitlerovi i za cenu, že když to na ně prskne tak jejich rodina půjde do koncentráku nebo rovnou ke zdi, oproti floutkům co se sem utíkají zašít a debužírovat, jen si diktují, jak by chtěli jíst jak v Alcronu, co by vše museli nafasovat zdarma (přesněji z našich peněz atd.), a ještě dělají bordel. A jestli chce tzv. západ naší solidaritu, tak můžou začít u sebe - můžou začít dělat za stejné mizerné mzdy (za které by u nich nevylezl z postele ani nezaměstnaný na podpoře), jíst ty samé sračky za ty samé předražené peníze co se tu prodávají v obchodech vlastněných společnostmi ze západu, atd.
Ale teď vážně. Já myslím, že není problém, jestli někdo ještě nepotkal uprchlíka tak vyrazit do okolních exponovaných zemí (Rakousko, Německo), nebo i o něco dále (Itálie, Řecko) a určitě bude mít to "štěstí". Já osobně budu mít raději tu "smůlu", když i na dále někoho takového nadále osobně nepotkám.
Rusko nás před ničím nezachrání a ani bych o to nestál, to už tady jednou bylo. Rusko by se mělo zachránit samo před sebou, protože takový rozklad společnosti se hned tak někde taky nevidí. My nepatříme ani na tzv. západ (který už má se západem pramálo společného) ani na tzv. východ. Nikdy jsme tam nepatřili, my jsme prostě střední Evropa a máme společnou historii s úplně jinými zeměmi a jak západ, tak východ nám historicky spíše škodil a nadále škodí. Celkově my musíme především zachránit sami sebe před sebou. Kdo nás nutil lézt do nějaké blbé EU, kdo nás nutí volit stále ty samé kretény? Já už jsem to psal někde jinde a v jiné souvislosti (mimo toto fórum), ale dokud se lidi nezačnou starat o něco jiného (jako třeba co se děje alespoň v jejich blízkém okolí) než jestli půjde na Nově další pokračování Růžovky tak o moc lépe nebude. Pár procent uvědomělých to bohužel nevytrhne.
Jinak je fascinující pozorovat ten kontrast, kdy od nás za okupace utíkali chlapi bojovat proti Hitlerovi i za cenu, že když to na ně prskne tak jejich rodina půjde do koncentráku nebo rovnou ke zdi, oproti floutkům co se sem utíkají zašít a debužírovat, jen si diktují, jak by chtěli jíst jak v Alcronu, co by vše museli nafasovat zdarma (přesněji z našich peněz atd.), a ještě dělají bordel. A jestli chce tzv. západ naší solidaritu, tak můžou začít u sebe - můžou začít dělat za stejné mizerné mzdy (za které by u nich nevylezl z postele ani nezaměstnaný na podpoře), jíst ty samé sračky za ty samé předražené peníze co se tu prodávají v obchodech vlastněných společnostmi ze západu, atd.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa