vyměním
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
před hodinou mi přišla sms že byl mimo republiku a kola pošle příští týden . tak snad už 

no vidíš a ty jsi ho podezíral z něčeho nekalého.. a přitom pán jenom 3 měsíce dovolenkoval, nebo plnil nějakou zahraniční stáž či co..
mimochodem pošle je hotová a nebo jenom zpátky ty původní?

mimochodem pošle je hotová a nebo jenom zpátky ty původní?

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ty vyrobena
Pokud dorazí kola co jsem si objednal tak pošlu Andrlikovy zbytek sady i s kufrem. Pokud nedorazí tak si ty lyri a zbytek kol pověsím na zeď v dílně aby. Mi připomínaly jakej jsem vůl když mě zase budou napadat hovadiny s výměnou po internetu 

tak co kola dorazili? a nebo se ten týden protáhl zase o další dva?bobanbob píše:před hodinou mi přišla sms že byl mimo republiku a kola pošle příští týden . tak snad už

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Samozřejmě že ne.
Tak to dej na policii
Máš hodně trpělivosti
Trošku mi to připomíná příběh když jsem prodával bmx, Jsem na masaryčce a volám, že předám kolo, kluk mi řekne že za chvíli tam je, Po hodině volám, kde je, on odpoví, že v Říčanech, tak jsem mu řekl ať se na to vykašle a jede domu, že už nemám čas
(určitě tam někde byl a viděl že tam nejsem sám a bál se že by mi ho neukradl :DD ) Po týdnu mi volá chlápek z Liberce a hned večer si pro to dojel transportérem a dostal jsem víc než to co sliboval ten kluk z Říčan

Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Tak jsem obednal trn, takze dalsi tyden v cudu. Kdyz dorazil trn a jal jsem se dodelat posledni kola, v prubehu frezovani vypovedela sluzbu delicka (DU-250A) Praskl mi litinovy krouzek slouzici jako brzda a sekl se uvnitr v prevodu delicky. Dalsi tyden utekl nez jsem delicku zprovoznil. 14 dni zpatky se mi naskytla sv18ra za zlomek bezne ceny takze jsem nemohl odmitnout. Zacalo stehovani stroje. Jelikoz dilnu mam dlouhou, ale uzkou, musel jsem vetsinu stroju nejdrive vystehovat do skladu, aby soustruh prosel na sve misto. Kdyz uz jsem mel dilnu temer prazdnou, rozhodl jsem se udelat epoxidovou podlahu na kterou jsem se chystal jiz rok. Tento tyden jiz stroje, vcetne frezky, putuji na sva mista. Pristi tyden bych mel konecne na dilne fungovat. Tím pádem konecne mohu dodelat i posledni kola.
Bla bla bla a este raz bla. To je hnus velebnosti.
Zoberiem zakazku a budem okecavat co vsetko ma postihlo a este stastie ze nevyhral lotto to by nato sral uz uplne...
Ak uz to nieje cisty podvodnik tak potom je to klamar akych je dnes na internete ako maku.
Verim ze mu podlaha uz uschla a mozno ani nie
Bla bla bla a este raz bla. To je hnus velebnosti.
Zoberiem zakazku a budem okecavat co vsetko ma postihlo a este stastie ze nevyhral lotto to by nato sral uz uplne...
Ak uz to nieje cisty podvodnik tak potom je to klamar akych je dnes na internete ako maku.
Verim ze mu podlaha uz uschla a mozno ani nie

Pan Pištora se nadšeně rozhlížel po úzké komůrce. “No jo,” řekl potěšeně, “vypáčil okno dlátem; tak to byl Pepek nebo Andrlík.”
“Co prosím?” ptal se ostře plukovník.
“To udělal Pepek nebo Andrlík; ale Pepek snad sedí. Kdyby vymáčkl jenom sklo, tak by to mohl být Dundr, Lojza, Novák, Hosička nebo Kliment. Ale tohle bude Andrlík.”
“Abyste se nemýlil,” zahučel plukovník.
“Že by tu byl někdo nový na špajzy?” zvážněl náhle pan Pištora. “To snad ne. Totiž on Mertl taky jde na okna páčidlem, ale nikdy nechodí na špajzy, nikdy, pane; ten jde skrz záchod do bytu a bere jen prádlo.” Pan Pištora vycenil veverčí zuby. “No, já si mrknu k Andrlíkovi.”
Karel Čapek, Ukradený spis 139/VII ODD. C (Povídky z jedné kapsy)
Požádej pana Pištoru, ať se ti mrkne i po těch kolech
“Co prosím?” ptal se ostře plukovník.
“To udělal Pepek nebo Andrlík; ale Pepek snad sedí. Kdyby vymáčkl jenom sklo, tak by to mohl být Dundr, Lojza, Novák, Hosička nebo Kliment. Ale tohle bude Andrlík.”
“Abyste se nemýlil,” zahučel plukovník.
“Že by tu byl někdo nový na špajzy?” zvážněl náhle pan Pištora. “To snad ne. Totiž on Mertl taky jde na okna páčidlem, ale nikdy nechodí na špajzy, nikdy, pane; ten jde skrz záchod do bytu a bere jen prádlo.” Pan Pištora vycenil veverčí zuby. “No, já si mrknu k Andrlíkovi.”
Karel Čapek, Ukradený spis 139/VII ODD. C (Povídky z jedné kapsy)
Požádej pana Pištoru, ať se ti mrkne i po těch kolech

Mini soustruh SC-4

no i kdyby byl Pepek až z doby Čapkovi smrti tak už dnes určitě kola nekrade.. ten už bude minimálně 20let mrtvej.. ale třeba Andrlík měl syna,vnuka a jede v otcově řemeslu.. škoda že Čapek neměl potomka co by to všechno sepsal, když začínal s robotem tak by měl k cnc fóru blízko 

co jste hulily ??? 

to je to lihové chlazení