12. 8. 2016, 12:44
:c)))...pěkný...každý máte ve své podstatě pravdu, s některou se ztotožním víc, s některou míň... můj čas strávený na fóru je převážně v době, kdy vypínám mozkovnu a dávám si oraz (přiznávám že i v práci - někteří v té době dávají kávičku, jiní cígo, někdo zajde o dveře vedle za koleginí - já nekávuji, nekouřím, kolegini co by za to stála tu nemám, tak co jiného :c)) ) . Ohledně pošty je to jednoduché... z domu vypadnu dřív než je pošta otevřená a vracím se když už je zavřená, stihnout poštu je pro mne dost komplikované (v místě bydliště)... Otázka času stráveného jízdou po Brně pro kličku - stejně přes celý Brno dvakrát denně jedu, nepočítaje v to služební přesuny, takže to je bez problémů...
To že s výrobou strávím trojnásobek času protože napoprvé se to nepovede a napodruhý nevim co, to mě až tak nevadí - pro toho co stojí u mašiny celý den je to třeba opruz, chápu. Taky chápu že kdo má na mašinu kšeft, radši dělá to než blbou kličku...opět to není můj případ... Sice jsem chtěl kličku koupit (tak nějak kvůli tomu že mne úplně jako věc neuchvacuje a vnitřně jsem na první pohled netoužil po její výrobě), ale poraděnou technologii nahřátí a naražení na protikus chci vyzkoušet a proto jsem psal že to vyzkouším...
jinak s tím celkovým časem stráveným všemi uživateli na foru máte pravdu (třebas nekonečné diskuze nad přiměřeností ceny, nedávno tuším notebook) - v součtu by to asi hodilo pěkný numero :c)))