TOS SV18 RD stav?
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
A když ti bedna zůstane tak z ní můžeš udělat dvoupatrovou psí boudu s výhledem na soustruh 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty originalni DC motory jdou celkem snadno ridit modernimi regulatory ktere svete div se, existuji i kdyz se vsichni chovaji jako by nebyli a hned z toho trhaji DC motory a vyhazuji
clovek tim neztrati kroutak na nizkych otackach a cela ta akce je lacinejsi nez vymena jak motoru tak pridani menice
protoze cena menice a DC regulatoru vychazi zhruba stejne tedy odpada vymena motoru a jeho cena
vysledne reseni je lepsi v kroutaku samotneho DC motoru od spoda a v tom ze se vyuziva zpetne vazby takze to bezi v servo rezimu
clovek tim neztrati kroutak na nizkych otackach a cela ta akce je lacinejsi nez vymena jak motoru tak pridani menice
protoze cena menice a DC regulatoru vychazi zhruba stejne tedy odpada vymena motoru a jeho cena
vysledne reseni je lepsi v kroutaku samotneho DC motoru od spoda a v tom ze se vyuziva zpetne vazby takze to bezi v servo rezimu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jistic je mnohem mensi problem nez u ac menicu
pac ty regulatory jsou tyristorove
takze pri zapnuti nevytvareji zadne proudove narazy
co se tyce pouziteho materialu
ano a menice se vyskytuji vic
ale kdyz mi zbafnul na jedne masine do tri tydnu jsem byl schopny koupit nahradu i z druhe ruky a to jsem jeste prebiral mezi pouzitymi a rozhodnul se pro novy nepouzity z druhe ruky
pac ty regulatory jsou tyristorove
takze pri zapnuti nevytvareji zadne proudove narazy
co se tyce pouziteho materialu
ano a menice se vyskytuji vic
ale kdyz mi zbafnul na jedne masine do tri tydnu jsem byl schopny koupit nahradu i z druhe ruky a to jsem jeste prebiral mezi pouzitymi a rozhodnul se pro novy nepouzity z druhe ruky
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)