Prodej Al profily, krokové motory, lineární vedení, 3D tisk

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
K_73

5. 1. 2017, 9:47

Thomeeque píše:
Ještěže v sobotu už něco mám :)
Přesně takhle si to představuju :lol: a to by bylo abych si něco hezkýho neodnes :)
elbarto

7. 1. 2017, 9:38

Kuciii nejezdete. Pri ceste kolem z Proseka od babovicky mi to nedalo ze zvedavosti nakouknout. Legrace se stala realitou. Hladovi zoufalci s rizkama a termoskama cekali trpelive venku v mrazu. Taktika urvat vsechno co se da. V devet je pry pustil prodavajici dovnitr. Vetsinou zrejme drobni prekupnicci a tedy kazdy bral vsechno ve svem segmentu zajmu. Inzerce byla pry i na FB, tak zajem hladovcu opravdu velky. Front bylo dost za Komancu po 2 minutach jsem vystriknul a vzdal to, prubeh mi vypravel chlapik co to vzdal po hodine. Cesky clovicek si pro slevicku rad pomrzneu i pul dne pocka ...
tomik.tk

7. 1. 2017, 9:44

taky jsem nasel tenhle inzerat i na nejakym reprap foru.
tak jsem se rano uklidnil, nikam nejezdil(mam to 70km] a zavolal v 9:30, jestli neco zbylo atd.
prej fronta 10 lidi, tak treba az budou nejaky zbytky, ale asi nebudou .. :) .
tomik.
elbarto píše:Kuciii nejezdete. Pri ceste kolem z Proseka od babovicky mi to nedalo ze zvedavosti nakouknout. Legrace se stala realitou. Hladovi zoufalci s rizkama a termoskama cekali trpelive venku v mrazu. Taktika urvat vsechno co se da. V devet je pry pustil prodavajici dovnitr. Vetsinou zrejme drobni prekupnicci a tedy kazdy bral vsechno ve svem segmentu zajmu. Inzerce byla pry i na FB, tak zajem hladovcu opravdu velky. Front bylo dost za Komancu po 2 minutach jsem vystriknul a vzdal to, prubeh mi vypravel chlapik co to vzdal po hodine. Cesky clovicek si pro slevicku rad pomrzneu i pul dne pocka ...
tomik.tk

8. 1. 2017, 7:44

jsou po vcerejsi akci jeste nejake "zbytky" ?
povedlo se tady nekomu neco ulovit ?
tomik.
lubos
Sponzor fora

8. 1. 2017, 10:40

Jenom by mě zajímalo zda prodávající neměl cíl vydělat ale koukat se jak se chovají lidé když je něco za levno ( musel to být v celku zážitek ).
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
elbarto

8. 1. 2017, 6:34

Lidi jsou jen ovce. Po prichodu do firmy bylo asi 20 lidi nahnano do uzke chodbicky a tam uzamceni. Proste si prisel a dopredu si nemohl tam byla fronta a uzamceny vytah a dozadu taky ne, tam zase uzamcene dvere. V teto konfiguraci tam tvrdli hadam cele odpoledne, docela mazec. Zkousel jsem svoje trapne hlasky a hladovcich co udelaji pro slevu vsechno a doufal, ze po me nekdo skoci. Bohuzel jen stali, cumeli do zeme a tise trpeli. Prodejci urcite NELZE nic vycitat, je to volba kazdeho soudruha, jak moc se chce nechat ponizovat. Treba to byl opravdu jen pruzkum lidskeho chovani ...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“