Frézování dřeva
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nojo ale to by pak mohl prijit nekdo s hlinikem
jinej s oceli
jinej s titanem
nebo se vam zda ze ta hlavni stranka uz ted kratka
vzdyt se to uz nikdo neobtezuje cist a zakladaji temata nazdarbuh
jinej s oceli
jinej s titanem
nebo se vam zda ze ta hlavni stranka uz ted kratka
vzdyt se to uz nikdo neobtezuje cist a zakladaji temata nazdarbuh
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
No ale to by nakoniec nemuselo byť úplne na škodu mať aj témy podľa materiálov. Každú chvíľu tu je otázka : "chcem obrábať hliník neviem čím", "aké podmienky používate na preglejku" a pod. Nakoniec, keď už by si uvažoval o ďalších, asi by stačil neželezné kovy, oceľ a iné. A bude sa tam diskutovať o spôsoboch obrábania,povrchových úpravách a pod. špecifických pre ten, ktorý materiál. V "technológiách" to nebude prehľadné. Bude to len ďalšia téma v spleti ostatného.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vsak ale na toto se stejne neda pausalne odpovedet a uz vubec ne v hobby sfere kde ty stroje maji znacne omezene schopnosti takze co funguje jednomu urcite nebude fungovat vsem
ve finale znacnou cast zakladnich informaci jsem psal do rad pro zacatecniky
kdo z vas seobtezoval to cist?
myslim ze to nikomu nepomuze resit to uplne obecne
resme konkretni pripady
ve finale znacnou cast zakladnich informaci jsem psal do rad pro zacatecniky
kdo z vas seobtezoval to cist?
myslim ze to nikomu nepomuze resit to uplne obecne
resme konkretni pripady
-
Ok, to je jasná správa. Kde nieje, ani smrť neberie. Díky.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Asi se neumím vyjadřovat, nevím, čemu se říká kategorie, čemu vlákno, atd.robokop píše:ale vzdyt v tom neni rozdil
nebo v cem by mel byt?
Když si otevřu první stránku, (Obsah fóra), objeví se mně -budu tomu říkat kategorie- "O tomto fóru", Motory, .....atd.....a jako poslední "Co se jinam nevešlo"
V té kategorii "Co se jinam nevešlo" jsou - budu tomu říkat vlákna - "Začínám stavět a nevím jak na to", " Když nebudeš vědět kam", "Převážně nevážně", atd.
Tady bych chtěl i vytvořit vlákno "Frézování dřeva"
A pokud bych já, nebo kdokoliv jiný klikl na "Frézování dřeva", otevřely by se mu témata, např. "Nástroje", Vhodná dřeva k frézování, Software, Povrchová úprava...., nebo by si návštěvník mohl vytvořit téma podle své potřeby.
Možná tě zmátlo to, že jsem vytvořil tohle téma a myslel sis, že je chci jen někam zařadit.
Samozřejmě nechci, aby byly zvlášť Frézování buku a Frézování břízy.

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to by bylo opravdu nadbytecne zakladat dalsi kategorie
prave naopak je chci zredukovat jak to jen jde
hlavni stranka je rozsahla a neprehledna
prinasi to pouze zmatky
prosim pouzivejte ktegorie uz vytvorene
urcite to pujde vhodne zaradit
vzdyt uz jich tu je asi 100
prave naopak je chci zredukovat jak to jen jde
hlavni stranka je rozsahla a neprehledna
prinasi to pouze zmatky
prosim pouzivejte ktegorie uz vytvorene
urcite to pujde vhodne zaradit
vzdyt uz jich tu je asi 100
To mě dost mrzí, ale nic s tím nenadělám. Chodí sem dost lidí, kteří se frézováním dřeva zabývají, mohli jsme si pokecat bez hledání a na jednom místě.
Doufám, že ti nebude vadit, že jsem si takové "specializované" cnc dřevo fórum odpoledne udělal. Ještě to sice není podle mých představ, ale funkční už je, Nechci ti tím odlákávat členy, sám sem budu chodit dál, ale pokud bude mít někdo zájem, může občas nahlédnout a pokecat i u mně na adrese
http://cncforum.mzf.cz/
Doufám, že ti nebude vadit, že jsem si takové "specializované" cnc dřevo fórum odpoledne udělal. Ještě to sice není podle mých představ, ale funkční už je, Nechci ti tím odlákávat členy, sám sem budu chodit dál, ale pokud bude mít někdo zájem, může občas nahlédnout a pokecat i u mně na adrese
nebo také tady: http://www.cestadreva.cz/diskuze/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koukám že se to tam pomalounku rozjíždí, gratulace k dobrému odhadu zájmu o dřevoPokec píše:To mě dost mrzí, ale nic s tím nenadělám. Chodí sem dost lidí, kteří se frézováním dřeva zabývají, mohli jsme si pokecat bez hledání a na jednom místě.

Pokud bych o nějakém takovém webu věděl, určitě bych tam chodil.robokop píše:v tom pripade nebude rozumnejsi zajit na existujici tematicky web a polozit tam konkretni dotaz?
Tento tvůj web je super, ale hledat něco o dřevě je práce na celé odpoledne, příspěvky o dřevě jsou pomíchané s příspěvky o kovech a plastech, takže v tom množství příspěvků se těžko hledá.
Ale celkem chápu, že dřevo není priorita tohoto vebu.