SU 32/750 za 30k
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Když jseš línej a máš v rukách nasráno staneš se překupníkem .Dřív jsi se mohl ještě přihlásit na politickou školu absolvovat VUML a živit se jako tlučhuba.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ale zase z druhé strany. Známý zařizoval prodej magnetky z fabriky, dal nízkou cenu aby se prodala rychle, protože se spěchalo na vyklizení. A potom volají lidé, kteří by ji chtěli a ptají se, jak to dostanou ven, kolik to váží, pomůžete mi to naložit, počkáte mi do zítra, pozítří atd. Překupník přijede ve třech náklaďákem s rukou, válečky a páčidlem, s prachama v kapse. Je to prostě obchod. Pokud se tu píše o cinkání klíči v devětaosmdesátém, tak také doporučuji vzpomenout na zákon o vlastění výrobních prostředků nebo jak se jmenoval a úmyslnou likvidaci třeba i nových zařízení. Nejsem vůbec příznivce překupníků, ale každá doba má své.
tohle mi hned zlepsilo naladulubbez píše:Tihle borci překupnický jsou v současném systému definovaní jako obchodníci a platí daně, stejně jako my.

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ale dyk je to pravda. Koupil jsem od překupníka frézku, dostal jsem na ní fakturu s dph a protože prošla přes hlášení dph, musel jí přiznat. A za tu dobu, co mi jí nakládali do dodávky tam byli nakupovat další tři lidi. A když vydělává tak musí platit daně.filla píše:tohle mi hned zlepsilo naladulubbez píše:Tihle borci překupnický jsou v současném systému definovaní jako obchodníci a platí daně, stejně jako my.
židovina je, že když se něco se.e, tak za to někdo může. V tomto případě příslušníci tohoto národa. Prostě je to neschopnost věřit ve vlastní neschopnost. A.origosch píše:Co je to vlastně ta "židovina"?
(...aj, teď teprve vidím, že jsem se vlastně zapojil do této plodné diskuse...)
SN 20, SM 16 B, FN 25
-
Bude. Byla udržovaná v dobrých rukou. No nekupte ji za 15 stovek.
Židovina? Židům bylo, k jejich nelibosti, křesťany zapovězeno poctivé řemeslo a zůstaly jim vyhrazeny pouze živnosti nečisté, tedy obchod a zejména peněžní. Jen tehdy netušili kde bude za pár set let finanční obchod a kde poctivé živnosti.
Židovina? Židům bylo, k jejich nelibosti, křesťany zapovězeno poctivé řemeslo a zůstaly jim vyhrazeny pouze živnosti nečisté, tedy obchod a zejména peněžní. Jen tehdy netušili kde bude za pár set let finanční obchod a kde poctivé živnosti.