Ještě ti tam kus volnýho místa zbylo, tohle bude tak slabší průměrlubos píše:Tak se ukažte

Moderátor: sysel
Když nic neděláš tak máš uklízenoBalloo píše:Teď jsem málem spadl ze židle. Hej kámo za mnohem míň je u mě na dílně trest smrti....
Fillovi nevěřte, kecá.filla píše:sakra, o vikendu jsem musel ukidit, pac uz se mi na stul neveslo kafe
Produktivitu plním na 130%markus píše:Z fotky je vidět normálně ergonomicky uspořádané pracoviště. Ten pracovník se nemusí kvůli všem pomůckám potřebných pro výrobu soustavně zvedat k policím, regálům a skříňkám, tudíž jeho produktivita logicky musí stoupnout. Nebo se pletu?
Tak takhle brutalni teda ne. O dost to zhorsuje dcera, kdyz si neco pujci, ale tak silnou cernou diru doma nemam. Vetsinu veci najdu po nekolika minutach vztekleho hledani tam, kde jsem je hledat zacal a nebyly tam.R - stick píše: Třeba například, když jsem dělal poslední řídící systém, tak jsem spotřeboval 25 šroubováků, 7 různých kleští, 18 různých klíčů, 1 multimetr, 1 pájku a nedefinovatelné množství materiálu .....
Máte někdo podobný problém?