A pak se zeptej svých driverů, jak se jim bude líbit odpojení napájení za plného chodu.
Možná jim to vadit nebude, možná jo (a možná jak kdy).
Já jen abys co největším zabezpečením nedosáhl pravého opaku.

Enable zapojím do řídícího systému.r4cv píše:Ja by som do enable zapojil výstup z riadiaceho systému.
čo sa týka zhodenia napájania. Mám servá a meniče majú v manuáli návod na zapojenie, tak s tým problém nebol. Zapojil som to podľa návodu a beží to. Koncáky mám na vstupe STO (safe tork off) a s bezp. hríbikom vypínam napájanie. Použijem to len keď vypínam stroj.
Každý řídicí systém má vstup pro koncáky.Vepr píše:Enable zapojím do řídícího systému.
Je horší nebo lepší koncáky zapojit do série s řídícím systémem, nebo vypínat napájení driverů ?
Když přeruším "enable" krokový motor se zastaví a neexistuje druh poruchy který by ho roztočil ?
a ofrézovaný zverák. Ja som začal s tým najhorším, aby ho nebolo škoda a ešte som nenašiel odvahu dať tam novší. Naposledy dnes, našťastie len do čeluste.RaS píše:... a pokud to neuhlídáš tak budeš mít provrtanej stůl, zlomenej nástroj
Hmm, kolikrát jsi v životě viděl systém zblbnutý tak, že by nebral limiťáky nebo e-stop, ale přitom generoval příkazy pro osy aby pořád jely?r4cv píše:to VEPR:
ak zblbne riadiaci systém a pošle mašinu mimo svojho rozsahu, tak limity riešiť cez RS je zbytočné. Tam treba ísť natvrdo do meničov (prípadne napájania). Ide o to minimalizovať škody z prípadnej havárie stroja.
to BIBIBO:
tie nástroje budú mať rôzne dĺžky, to si vyriešiš v tool table cez dĺžkové korekcie. ja by som dal čo najnižiše.
raz sa mi to na linuxe stalo, naštastie sa mašina rozbehla v smere Y a mala pred sebou volno. Bol som rýchlejší ako watchdog, dal som to dolu central stopom.Mex píše:Hmm, kolikrát jsi v životě viděl systém zblbnutý tak, že by nebral limiťáky nebo e-stop, ale přitom generoval příkazy pro osy aby pořád jely?