ves178 píše:Celkem by mě zajímalo jaký na to má názor třeba vedení bazoše.
Názor Bazoše je asi následující. Před asi 2 lety jsem sháněl současně sloupovou vrtačku, univerzální frézku, pak ještě nějaké díly k FN22 a příslušenství k 3M642. Takže jsem si opovážil mít všechny tyto inzeráty současně. Nějaké hov*ado z Bazoše mi je smazalo s odůvodněním, že inzeráty na výkup jsou dle pravidel zakázané. Když jsem jim psal, co jim jako vadí na tom, že sháním současně několik RŮZNÝCH strojů, tak se ani neobtěžovali napsat "sorry, nějak jsme se unáhlili". Inzeráty jsem si tam dal znovu, akorát jsem to přeformuloval, že poptávám od každého jen JEDEN stroj a po jeho zakoupení poptávka končí, aby to dotyčného mazače zase nějak nelákalo.
Takže na jednu stranu tohle jim vadí, na druhou stranu inzerce šmelinářů, co porušuje pravidla a za které nemají ani korunu, jim nevadí. Stejně tak jako různí vyčůránci, co aby nemuseli platit za topování tak inzerát každý den smažou a zadají znovu (kde už jim peníze utíkají).
Ono vůbec mi přišlo, že mají tendenci se člověku neustále nějak sr*t do inzerce. Pak se mi vrtali ještě v něčem, už si přesně nepamatuju, o co šlo, vím jen, že zase usoudili, že jsou to zdvojené inzeráty (což samozřejmě nebyla pravda).