testone píše:tumlik píše:kenybz píše:
.........snad každý chlap chce mít soustruh či bagr
......nebo obojí

.... mám takové tušení, že mluvíš o mě a mojí nové dvoutunové japonské hračce

pochlub se...
prosím prosím
no je to takový dětský bagr, má to něco přes dvě tuny ale sílu to má neskutečnou

když potřebuju jenom někde něco přeházet, tak s tím kopou děcka, docela se s tím malá zabaví, naposledy se svým kámošem zaházela během čtyř hodin starý mokrý třicetikubíkový sklep a já jsem si mohl dělat jinou práci, mají z toho respekt, tak dělají opatrně, nechal jsem je tam, došel, a bylo hotovo já pak si s tím dělám přesnější práci. Koupil jsem z jara pozemek i s barákem, bylo to docela zanedbané, po zralé úvaze jsem došel k názoru, že bez menšího bagru se neobejdu, když si dneska představím, co bych musel udělat rukama, tak se mě z toho zvedá žaludek

, vykopání sklepa, odkopání baráku, nový rondel, terasa se sklepem, základy pro halu, přípojky vody, plynu odpadů, základy plotů, stromky, škubání pařezů....
je to 4roky staré, asi 5 bagrů mě uteklo před nosem, chtěl jsem takeuchi, což je všeobecně mezi bagrákama rols royce mezi bagrama, nebo hitachi nebo kubotu, prostě čistokrevného japonce, ti mezi minibagrama tak nějak vedou, ono je to stejně na jedno brdo, ty motory tam montují stejně jenom tři výrobci, yanmar, kubota a perkins, tohle je v sektoru dvoutun s roztahovacím podvozkem, nejtěžší mrcha