No odpovídá takto člověk, co je bez viny a tváří se ,,já muzikant"?
Za kámoše beru všechny, co se registrují na diskuzní fórum, za účelem diskuze o společných zájmech.
Tak to taky má být. To jen ty si tady z toho děláš nějakou burzu. Ostatně jako i na jiných fórech.
Ty věci vůbec nepotřebujeme, jen jsem je tady chtěl mít, protože je stroji patří. O to větší práci mi dalo šéfa ukecat.
Chtěl jsem jen upozornit na nekalé praktiky, a to se mi povedlo. A vlastně pomocí kámošům, aby nepřicházeli zbytečně o své finance.
Na Bazoši a Sbazaru s tebou neudělám nic, tam si to vesele nabízej, ale koupit na jednom fóru a na druhém zpeněžit, to je trošku hloupý.
Lunety TOS SUI 32 "PRODÁNO"
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Tak jedinej kdo tady nekoho obvinuje jsi ty nemam s nikym na tomto foru problem.A jsem schopen sehnat spoustu vecí ze strojařiny ,automatizace za slusnou cenu ne jako Svoboda,Boukal a podobný zlodeji a presto stim nekseftuju a jsem rad ze to tu nekomu pomuze.Asi to nechapes. A to ze te tu nekdo nasr.. tak stim ti nepomuzu
Zdar

- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem to pochopil správně tak se Campunor čílí, že jsi byl při prodeji upřednostněn přesto, že byl první zájemce. Teď prodáváš své lunety dvakrát dráž než ty co jsi koupil. To je sice legitimní, ale na tohle jsme tu dost citliví! Nejsme tu komerční bazar...
Per aspera ad astra
Nebyl jsem pred nikym uprednostňen,nevim co ma campupor za spor s jiným uzivatelem tady nebo na nejakych jinych forech, zarizení a přislušenstvi ktere prodavam je vyhradne moje a prodavam ho jako soukroma osoba.Po bližším seznamení z odkazu na traktory forum kde nejsem registrovan ,nevým proč me spojuje s nejakym zmareným kupem.A v editu capumpor pise "jestli je to jeste volne beru to " Tak to uz asi volne nebylo!!!!.Kupci tady z CNC vzdy byli radi co odemě poridili.A rozhodne si z toho nedelam komerecni bazar,mohu inzerovat na jinych bazarech ale prednosne jsem to nabízel tady chlapum z cnc .
Existuje totiž takové psané pravidlo, aby bylo vše transparentní a nedocházelo ke sporům, a to zní, že pořadí zájemců je podle toho, jak napíšou veřejný příspěvek se zájmem. Dokonce si to může každý přečíst, je to úplně nahoře v pravidlech inzerce pod bodem č. 6. Jestli to někdo nevidí, můžu klidně předložit screenshot, kde udělám šipku směřující k této větě. Zde na fóru, to platí taky.
To, že jsem napsal ,, jestli jsou ještě volné" to bylo proto, že nejsem sup a když jsem někde host, tak jeho pravidla dodržuju. Jistý uživatel tam zájem totiž projevil pouze o určitou část. Samozřejmě jsem to s ním rešil, napsal prostě první.
A i přes to, že jsem to zboží nechtěl jen za účelem obohacení se přeprodejem, tak se umím chovat SLUŠNĚ.
Na tebe bylo poukázáno, ta ostuda je pěkně zdokumentovaná. Tak asi uzavřeno.
To, že jsem napsal ,, jestli jsou ještě volné" to bylo proto, že nejsem sup a když jsem někde host, tak jeho pravidla dodržuju. Jistý uživatel tam zájem totiž projevil pouze o určitou část. Samozřejmě jsem to s ním rešil, napsal prostě první.
A i přes to, že jsem to zboží nechtěl jen za účelem obohacení se přeprodejem, tak se umím chovat SLUŠNĚ.
Na tebe bylo poukázáno, ta ostuda je pěkně zdokumentovaná. Tak asi uzavřeno.
Sběratel strojů :-)
Taky chci poděkovat za obchod, je pravdou, že jsem se na toto vlákno nedíval, ale shodou okolností jsem přidal příspěvek na konvenční soustruhy a v té samé chvilce jsem dostal SZ od "Lucky666", tož jsem neváhal a odepsal. Tímto se omlouvám uživateli "Camputor", že jsem jednal ne zrovna "košer".Lucky666 píše:Prodáno ,díky za obchod uživateli "deny".Doufam ze spokojenost,ať sloužej.