No, my zde na pevnině už taky dnes máme slunečno a teplo konečně ! (aspoň Brňáci) .
Vyhazuju taky bordel z werkstattu, abych sem celej další rok mohl tahat jinej .. neboj, to Tě potká taky, a furt dokola ..
jednou za rok je žalostně málo, u mě je železná sobota každá sobota jinak to nejde. Tohle mě naučil strejda co bydlel s tetou v garsonce. Teta taky ráda nakupovala ale strejda nedovolil věc robalit dokud nedostal jinou kterou mohl odnést do popelnice - jinak účtenka a vrátit zpět do obchodu:DDDDD Dárky se zásadně nerozbalovaly, ale při první příležitosti hned někomu věnovaly. Prdel byla, že to tak nedělali sami, a dárek se v neporušeném stavu vrátil za dva roky opět jako dárek od dalšího příbuzného
Tak to je super příběh, to seš 52x lepší než já. - to zavedu doma, až to oznámím svojí polovičce určitě bude nadšením bez sebe.
Tak to máš super příbuzný na tom fakticky něco je ..
Jo mam rád otevřenej prostor a v něm mnohem mín než pojme - má to super výhodu, hned víš kde co leží a nemusíš to hledat.. Do vymalovaný dílny se nevrátila polovina věcí a už jsme vyselektoval další dva stojany co pudou do popelnic taky:D Nesmíš se bát vlka nic
Aeroomni: Abych se vrátil k původnímu tématu - nemáš náhodou video, jak ty cykly fungují (třeba reklamní )? S kolegou se teď přeme, jestli má cenu dělat cyklicky anebo zastavit - posunout materiál - spustit.
K čemu Ti to bude když to jede znova v tom samym místě bez posuvu?
Samože sem se vykašlal na hledání problému, vyměním nový obrobek a z M01 to pustim znova TeĎ montuju chlazní / mazání aby měl procházka co kopčit:D