Eifelovka
-
- Kontaktovat uživatele:
Skromný dotázek:Jelikož jsem člověk podnikavý ,zkusil bych těchto několik kousků vyrobit a nabídnout na mém webu.Myslíte ,že bych se mohl dostat do problémů ,když nejsem autor toho cadu?Je to na netu volně přístupné , tudíž autor ,který to maloval s tím zřejmě počítal,nebo se mýlím?
Nic neni free pro komercni ucely.Pokud si ji udelas pro sebe,je to OK,ale jakmile s tim budes obchodovat,muzes narazit.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, taky si rad hraju, mam naprosto stupidni dotaz. Nikdy jsem drevo nedelal tak proto se ptam. Jaky typ frezy na to pouzit? Dal me zajimaji otacky, zhruba posuv a jakou sponu brat. Diky
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Cos na tom prekresloval ? To bylo nahodou supr zpracovane , po dlouhe dobe hodne rozsahle DXF co slo bez problemu natahnout.vlada2 píše:pokud by mel nekdo zajem tak jsem to pres noc v podstate prekreslil do solidworks a udelal z toho i model, tak to pripadne muzu nekomu poslat
RADEK
- Přílohy
-
- eifel_vez_DXF.ZIP
- (178.93 KiB) Staženo 598 x
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Já jsem na to použil dvoubřit KEMMER koupeno od Chemelek pr.1,5,magi píše:Zdravim, taky si rad hraju, mam naprosto stupidni dotaz. Nikdy jsem drevo nedelal tak proto se ptam. Jaky typ frezy na to pouzit? Dal me zajimaji otacky, zhruba posuv a jakou sponu brat. Diky
posuv okolo 600-1000mm/min dle ostrost/tuposti nástroje a bráno 3mm, řečeno krásným "českým" slovem durch.
Martin
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Prikladam par skladacek, davaji to k palicim strojum ,laserum ,pri nakupu stroje anebo SW.
Shanim skladacku KOLA, nemate to nekdo ?? programatori laseru , prohrabejte disky
RADEK
Shanim skladacku KOLA, nemate to nekdo ?? programatori laseru , prohrabejte disky

RADEK
- Přílohy
-
- LASER_PUZZLE_DXF.zip
- (695.03 KiB) Staženo 593 x
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
tymto davam adminovi oficialny podnet na zalozenie novej temy, ktora by sa mala tykat modelov. kazdy by tam mohol dat svoje nakresy, modely.... potom by uz nikto nemusel davat taketo "prosby" aby to ten a ten poslal tomu a tomu. co vy na to?? moze byt?
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
To uz tu nekolikrat bylo a tak trosku se to nechytilo. Divil by ses kolik malo lidi se dokaze podelit s necim zajimavym co maji , nebo co nekde objevi.
Myslim ze je to ve spravne, nekdo neco vyrobi a pokud chce. Da k tomu i dokumentaci.
RADEK
Myslim ze je to ve spravne, nekdo neco vyrobi a pokud chce. Da k tomu i dokumentaci.
RADEK
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce