CNC tříosá ISO40 rychloposuvová frézka (granit odlitek) s moderním systémem
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tumlik je v posledno dobe podrazdenej z komerce at je jakakoli, jak jsem se dozvedel ma k tomu sve duvody
no kazdemu se asi v zivote stalo neco oskliveho
nevim detaily ale myslim ze bych ho dokazal trumfnout asi tak 10x a proste jsem nezahorkl a chapu ze nekdy je to treba
a zrovna martasg ackoli tady dost resi predevsim prodeje tak si myslim ze obcas objevi zajimavy kousek jako napriklad tenhle a za zajimavou cenu a prihazuje si k tomu opravdu minimum co jsem si vsimnul takze neni duvod se do nej navazet
vic takovychto objevu zde na foru by se hodilo
myslim ze dela prospesnou praci ackoli je to vetsinou kseft
nelze rict "aby vsichni kseftari pochcipali"
protoze by pak nebylo kde co koupit
takze prosim klidek
zadny z tech komentaru mimo tema nebyl potreba
no kazdemu se asi v zivote stalo neco oskliveho
nevim detaily ale myslim ze bych ho dokazal trumfnout asi tak 10x a proste jsem nezahorkl a chapu ze nekdy je to treba
a zrovna martasg ackoli tady dost resi predevsim prodeje tak si myslim ze obcas objevi zajimavy kousek jako napriklad tenhle a za zajimavou cenu a prihazuje si k tomu opravdu minimum co jsem si vsimnul takze neni duvod se do nej navazet
vic takovychto objevu zde na foru by se hodilo
myslim ze dela prospesnou praci ackoli je to vetsinou kseft
nelze rict "aby vsichni kseftari pochcipali"
protoze by pak nebylo kde co koupit
takze prosim klidek
zadny z tech komentaru mimo tema nebyl potreba
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Tumlíku máš bohužel pravdu, je tady z toho poslední dobou bazar a poptávkový forum, zajímavý technický věci tu prakticky nejsou už dávno. Zatím sem ještě chodím (psát tu defacto už není o čem), ale blíží se bod, kdy už to bude naprostá ztráta času. 
Filipe, svůj názor jsem Ti řekl v telefonu, bohužel tato vlákna a řada dalších z poslední doby mne jen utvrzují v tom, že jsem se asi moc nespletl. Řekl bych, že čas na to s tím něco udělat nekompromisně běží...

Filipe, svůj názor jsem Ti řekl v telefonu, bohužel tato vlákna a řada dalších z poslední doby mne jen utvrzují v tom, že jsem se asi moc nespletl. Řekl bych, že čas na to s tím něco udělat nekompromisně běží...

Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
engineer:
ty prodeje tu obcas jsou fakt vyhodne pro lidi kteri stavi stroje a tezko by se k tem komponentum dostavali, tezko by staveli stroje
nevidim v tom nic spatneho paklize se nejedna o kradene zbozi
kdyz to omezime jen na diskuzi prijde sem podstatne min lidi, min lidi si precte hodnotne informace jen tak ze narazi na nejakou novou zajimavost, min lidi prijde s novou informaci
byli by jsme sami proti sobe
co se tyce tech poptavek prace tak by to chtelo jasne rozlysit na komercni a hobby garazovou vyrobu, v tom s tebou plne souhlasim
co se tyce hodnotnych temat tak to s tebou urcite nesouhlasim protoze tech tu za poslednich mesicu bylo rozhodne nekolik a odbornost debat se znacne zvysuje
to ze spousta starych znamych tvari uz zde nic nepise bude zpusobeno treba tim ze si odhalovanim sveho know how vyrobili konkurenci a uz to dal nedelaji
to je pochopitelne a za to forum nemuze
ty prodeje tu obcas jsou fakt vyhodne pro lidi kteri stavi stroje a tezko by se k tem komponentum dostavali, tezko by staveli stroje
nevidim v tom nic spatneho paklize se nejedna o kradene zbozi
kdyz to omezime jen na diskuzi prijde sem podstatne min lidi, min lidi si precte hodnotne informace jen tak ze narazi na nejakou novou zajimavost, min lidi prijde s novou informaci
byli by jsme sami proti sobe
co se tyce tech poptavek prace tak by to chtelo jasne rozlysit na komercni a hobby garazovou vyrobu, v tom s tebou plne souhlasim
co se tyce hodnotnych temat tak to s tebou urcite nesouhlasim protoze tech tu za poslednich mesicu bylo rozhodne nekolik a odbornost debat se znacne zvysuje
to ze spousta starych znamych tvari uz zde nic nepise bude zpusobeno treba tim ze si odhalovanim sveho know how vyrobili konkurenci a uz to dal nedelaji
to je pochopitelne a za to forum nemuze
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
No a nebylo by potom řešení smazat rubriku bazar?
Beckhoff je táta EtherCATu, je to původně jeho technologie, kterou pak poskytl veřejně, aby se rozšířila.
Není to tak, že Beckhoff umí Linux, ale LinuxCNC umí používat prvky Beckhoff.
Mimochodem - nehrozí u té školní mašiny nějaké "školní" chyby a nedomyšlenosti? Absolutně to neumím z těch obrázků posoudit, je to jen taková obecná otázka.
Doufám, že to dělali šikovnější studenti, než se kterými jsem v poslední době (ve formě brigádníků, ale teoreticky odborných) měl možnost potkat.
A je nějaké video při obrábění hliníku, ocele , atd?