Otočný stůl velký
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
ok pohoda, trosku ma vytocilo, ze cena je uvedenaxener píše: ↑24. 3. 2019, 10:57 dano prepac, ale nemas sa preco urazat, z prveho prispevku je vsetko jasne, zelezo je na vyhodenie, zatial to nepojde do kovosrotu ak si pre to niekto pride a zaplati za to ako za stare zelezo, takze na kila. staci napisat autorovi kde sa to zelezo nachadza a mozes ist s vozikom pre to ak mas 4000CZK.
ake dalsie informacie ti chybaju?
ale hmotnost nebola nikde, a ze to ma 400kil to vieme len ze mozno.
takze pre mna je to moc tazke, bral by som to tak do 100-150kg
Tyhle stoly jsou většinou nový, nepoužitý. Fabriky koupily mašinu s kompletním příslušenstvím, a některý se nikdy nepoužilo. Takovýhle stoly byly na souřadnicovejch vyvrtávačkách, byly přesný a masivní.
Vyhazovali se u nás do šmelcu. Pak se začaly tyhle věci objevovat z hromady bokem s tím že jsou zamluvený (překupníci) ale než je stačily podle fotek prodat, samozřejmě už ne za cenu šrotu, tak do nich stačilo napršet a byly KO.
400-500kg je taková normální váha. Ještě k těm mašinám byly o něco menší, takovej horizontální a pak horizontální naklápěcí, u obojího novýho jsem stál, a nedovedou si to představit že by to někdo chtěl na doma.
Jestli hledáš něco kolem 100kg, tak leda ty klasický frézařský do 300mm s tou odtokovou drážkou.
500mm frézařskej váží 242kg. Kdysi jsem si dovezl menší stoleček IRU320, ten váží 132kg.
Vyhazovali se u nás do šmelcu. Pak se začaly tyhle věci objevovat z hromady bokem s tím že jsou zamluvený (překupníci) ale než je stačily podle fotek prodat, samozřejmě už ne za cenu šrotu, tak do nich stačilo napršet a byly KO.
400-500kg je taková normální váha. Ještě k těm mašinám byly o něco menší, takovej horizontální a pak horizontální naklápěcí, u obojího novýho jsem stál, a nedovedou si to představit že by to někdo chtěl na doma.
Jestli hledáš něco kolem 100kg, tak leda ty klasický frézařský do 300mm s tou odtokovou drážkou.
500mm frézařskej váží 242kg. Kdysi jsem si dovezl menší stoleček IRU320, ten váží 132kg.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Je to plný litiny. Ty stoly mívaly optický odměřování, odklopil se deklík a po připojení elektriky i podsvícenej.
Jestli chceš menší a přesnej, hledej na bazosi, třeba tady máš jednu 320, ta mezi 150-200kg bude https://stroje.bazos.cz/inzerat/1019182 ... y-stul.php
Jestli chceš menší a přesnej, hledej na bazosi, třeba tady máš jednu 320, ta mezi 150-200kg bude https://stroje.bazos.cz/inzerat/1019182 ... y-stul.php
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Záměry jsou v první řadě ověřit, zda stůl funguje (doufám, že ano), pak zkouknout, jak moc vůle je v převodovce, tedy jestli je předpjatá (doufám, že ano, když se s tím seřizovalo) nebo má vůli jako klasický ručně ovládaný v řádu minut až stupňů. No a když projde tímto kritickým pohledem, tak ho zkusím upgradovat servem. Ale to už jsem v úvahách moc daleko. První je třeba vyřešit převoz.
No,myslím si,že naše bývalé bratrské jazyky si jsou docela podobné,takže když napíšu ,že jsem ho zachránil před hutěma, tzn. huťami,cena podľa hmotnosti-převod měny-teď přesně nevím,ale třeba 26Kč/euro? váží to povedzme päďsto kilogramov (ty jsou stejně těžké i na Slovensku) tzn. cenovo bratu necelých dvesto europapierov..Hej?danodpp píše: ↑24. 3. 2019, 8:37david.1 píše: ↑24. 3. 2019, 3:17Já ti nevím,kdyžtak ten můj příspěvek dej do překadače,jestli nerozumíš. Je mi celkem jedno,odkud jsi (dopravu rozhodně nebudu zařizovat,jen zájemce dovedu na místo,kde je stůl a předám kontakt na člověka,který o tom rozhoduje) a všechno na co se ptáš,je na začátku příspěvku..
tak prekladac mi prelozil cenu = tak 10 za kg. (a to som skusal aj z anglictiny a nemciny)
z toho vypliva za stale hovno viem.
ale ako pisal robbo v dalsom prispevku, tak je to 400kg,
takze vdaka za profesionalny pristup, prenechavam poradie dalsiemu (asi robbo)
čau
Lokalita je zrejmá,či nie?
No ono je za tímhle fórem.CZ jestli jsi se nevšiml..Píšu to v Čj. Takže,to že nějaký
bača z koliby pět set kilometrů odsud nepochopí,jaká je cena a ani kde to je,i když je to tam napsané obojí, mně opravdu netrápí

Má to bez pár kil pět metráků,s tou paletou přesně 513.
Tak nějak jsem si to myslel s tou váhou. Koupit takovej stůl za cenu šrotu - 2,5 tis (výkup).. je naprostá paráda, zvlášť k poměru ceně novýho, jenže... kam s ním, takovejch stolů ještě v bedně jsem potkal víc... ale kam s ním. Zase jen na to, na co byl vyrobenej, na souřadnicovou vyvrtávačku, nebo na nějakej jednoúčelák jako svářecí polohovadlo, bohužel, je ho škoda.
Inzerát byl podle mě jasnej a dobrej.
Inzerát byl podle mě jasnej a dobrej.