Jenže ty seš Milane taky jinej formát.
Já když tenkrát maturoval, tak jsem chtěl sbalit jednu z těch holek v tý komisi, taková hezká, o něco málo starší jak já, tak jsem místo otázek začal řešit kino, a podobný blbosti, (co už dneska ani stará fena nesežere). Nevyšlo to, a tak jsem naznal, že školy pro mě nejsou a dalších komisí a zkoušek se účastnit nebudu. (odmaturováno samozřejmě mám se samejma výbornejma)
Pomoc s bakalářskou prací
Já to myslel spíše jako v tom rozhovoru dvou Ing. Kde jeden říká druhému:
"Ty vole, já když si uvědomím, jací my jsme inženýři, tak mám strach jít k doktorovi!"
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahaxhrej002 píše: ↑24. 5. 2019, 9:26 Jde o to že já měl využit metodu TOC, hledání úzkého místa ve výrobě. Ve firmě jsem dostal data v excelu a analyzoval úzké místoa nezabýval se tím, o které typy brusek jde a podobně
úzké místo byla odvalovací frézka a té jsem se věnoval
tak jsem touto otázkou poměrně zaskočen
![]()

Aleš Procháska
- Zdenek Valter
Mexi, každej to má jinak, já byl ve vobou případech v lihu
Bakuli jsem dělal na 2x. BP byla za 1, tam jsem si byl jistej, bavilo mě to a dělal jsem to sám.
No ale na ústní jsem na 1. pokus chytnul matfyzáka a ten na mě začal něco s dvojnejma trojnejma kobrama a hadů, těch já se bojim... No a aby mě zachránili, tak mi dali něco dokázat přes nějakou větu, která se jmenovala po chlapíkoj, kterýho jsem nikdy nikde nepotkal a jeho jméno neumim ani vyslovit a to se domluvim německy i anglicky
No a na podruhý to zas byl pravej opak, byla úplně jiná komise a v podstatě to byl férovej, přátelskej rozhovor v oboru a eště mi nabídli chlebíček a kafe, že prej konečně někdo, kdo ten den je schopnej použít selskej rozum a né jen to co si nasypal večer předtim do hlavy, aby to hodinu po státnicích z ní zase vyplách ven
...Ale prej že za 1 mi dát nemůžou, když tam jsem už po druhý, tak prej jestli beru dvojku
No a inža, to už bylo spíš takový přátelský posezení, oproti tý první bakuli...

Bakuli jsem dělal na 2x. BP byla za 1, tam jsem si byl jistej, bavilo mě to a dělal jsem to sám.
No ale na ústní jsem na 1. pokus chytnul matfyzáka a ten na mě začal něco s dvojnejma trojnejma kobrama a hadů, těch já se bojim... No a aby mě zachránili, tak mi dali něco dokázat přes nějakou větu, která se jmenovala po chlapíkoj, kterýho jsem nikdy nikde nepotkal a jeho jméno neumim ani vyslovit a to se domluvim německy i anglicky

No a na podruhý to zas byl pravej opak, byla úplně jiná komise a v podstatě to byl férovej, přátelskej rozhovor v oboru a eště mi nabídli chlebíček a kafe, že prej konečně někdo, kdo ten den je schopnej použít selskej rozum a né jen to co si nasypal večer předtim do hlavy, aby to hodinu po státnicích z ní zase vyplách ven

...Ale prej že za 1 mi dát nemůžou, když tam jsem už po druhý, tak prej jestli beru dvojku

No a inža, to už bylo spíš takový přátelský posezení, oproti tý první bakuli...