Riešil som tiež tento problém ako riadiť čínsky laser cez mach3. Celý návod ako to všetko zapojiť a nastaviť nenájdeš. Musel som si to dať dokopy sám z info čo som našiel. Ak by bol záujem môžem to tu trocha podrobnejšie rozpísať ako to zapojiť a nastaviť podla toho ako som to vyriešil ja.liskamartin001 píše: ↑24. 8. 2019, 7:27 jojo ja to budu muset vyzkouset a snad uz to vyjde...moc dekuju za vsechny rady. dam vedet o vysledku![]()
To si už prešiel na inú úroveň riadenia. Tu je hobby úroveň
A na Linuxe ti to ide ? Alebo ten laser nepoužívaš ? Budem musieť pripraviť nejake fotky a skeny nastavení aby sa to bolo ľahšie pochopiť a hlavne pre mňa aby som nemusel veľa písaťliskamartin001 píše: ↑8. 1. 2020, 10:49 Ahoj to by jsi byl moc hodnej kdyby jsi mi to sem trosku vic rozepsal co muzu udelat pro to aby ten laser fungoval...je to vsechno cina. Deska je wantai a mel jsem to prve rizeno pres mach ale potom jsem presel na linux ani uz nevim proc![]()
Zatiaľ som to neriešil. Určite to treba riešiť pokiaľ ide o plné popisovanie alebo presné rezanie. Pri mojom požívaní mi to zatiaľ nevadí. Ja laser používam hlavne na vyrezávanie. Sem tam niejake tesnenie a vianočné ozdoby z balzy pre gazdinú. Popisovanie len po vektoroch a tam to nerobí moc problém.
Ahoj,