já jen že burčák už mě vaří

Moderátor: sysel
Ano, i my jsme objížděli naprázdno vrtuli z Ebalty a šachového koníka v rotační ose. Je to z důvodů jednak ekonomických (víš co stojí Ebalta), musel bys tam mít nemalé odsávání -takže i plocha stánku by nestačila - ale hlavně - pokud někdo má seriózní zájem o centrum, zatáhnem ho do fabriky a sjedeme mi tam jeho vzorový kus. Protože obrábíme od dřeva, MDF, lamina přes plasty, lamináty, polystyren, písek až k duralu. To prostě nemáš šanci na veletrhu předvést, nehledě k tomu, že letos je účast ,,potenciálních´´ velmi slabá - chodí čumilové, sběrači prospektů a teenageři ze škol.Krutor píše:Mně mrzí, že tam skoro každej má upnutej hotovej obrobek a jezdí kolem toho nástrojema, nikde žádná špóna. To pak prd vidíš, jak to fachčí, jestli to v záběru nedrnčí atd. Někdo se neobtěžuje vůbec vyjet vřetenem z parkovací polohy.
Podle mě by u každé mašiny měl stát borec v montérkách, kterej na tom denně dělá, a tlačit tam kusy jako ve fabrice, aby každej viděl jak to funguje v reálu. Aspoň na mě jako potenciálního zákazníka by to udělalo největší dojem.
...