Mex píše: ↑17. 12. 2019, 6:43
t256 píše: ↑17. 12. 2019, 6:31
Zelena je mnohem lepsi, dik.
Zelená je sice hezčí na pohled, ale řekl bych, že prvoplánově vyvolává pocit "tenhle člověk je v zelené, takže je OK a prověřený".
Pokud to má být tak, že na takového člověka je dobré si dát většího majzla, tak zelená (podle mě) není moc dobrá volba.
Jsem proti jakémukoliv označování (házení do jednoho pytle), ale když už, tak zelený jako nový (nic víc, nic míň) je ještě snesitelné.
Nicméně není to jen zelená, písmo je i
tlustší, stále to chytá zbytečně moc za oči. Zkusil jsem to vypnout, dost to pomohlo.
fmodel píše: ↑16. 12. 2019, 11:33
No nevím jak to admin vyřeší ,ale je divný když má někdo za pět let pár příspěvků ,to znamená že se dotyčný nezapojuje do dění ,v ničem neporadí (proč???každej dělá nějakej obor kde dokáže něco znalostí předat ) tak že vlastně jen sosá vědomosti jinech .
Několikrát mi tu s výrobou vypomohl kluk, o které jsem do té doby absolutně nevěděl (i teď má po padesát příspěvků), odvedl perfektní práci (od komunikace po dodání) za velice dobrou cenu, jsem moc rád, že se tady vyskytuje a určitě nebudu sám. Nesnažte se vymýšlet jednoduché šablony.