Schaublin 65

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Charon
Sponzor fora

24. 2. 2020, 11:17

Ne nechci ani 70 ani 65, a ani zadarmo! Z mého pohledu je to obojí šrot, hodící se leda do muzea k parním lokomotivám. Tu si taky můžu sehnat, opravit a bude mi na ho... Jestli umíš číst, nevyčetl jsem ti že z 5 na 10, je mi to vážně fuk, vyčetl jsem ti že to vypadá fakt blbě hned to takhle otočit. A vyprošovat si můžeš co chceš, pokud si to pořádně přečteš nenapsal jsem že lžeš, ale asi nejsem sám komu forma vadí.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
xiivi

24. 2. 2020, 11:52

dobre, tedy jestli te spravne chapu, nevadi ti, ze, budiz predpokladejme, za 5 koupim a za 10 prodam, vadi ti jenom, ze jsem to tak rychle otocil
znamena to tedy, ze kdyby koupil za 5 a rychle otocil za 5, nebo za 4 nebo 3 nebo 2, bylo by to pro tebe v poradku a vypadat blbe to nebude, nemylim-li se
nebo bych prodaval az za rok a za 20K, taky v poradku?
takze me z toho porad vyplyva, ze jde zase jenom o penize, no tak uz si to priznej, nemusis zde, staci, kdyz si to uvedomis, proste klasicka ceska zavist, no, taky s ni mam obcas problem, ale vzdy to rozdejcham

ano, na prvni pohled to pri znalosti nabidky na bazosi (coz bylo zrejme, ze to cele forum videlo, volal jsem na ten inzerat, kdyz uz mel pres tisic shlednuti) vypadalo, ze se pokousim vydelat 5K a jeste ukrast kone, ale myslim, ze jsem to dostatecne vysvetlil

ok, chapu to, jsem tady uplne novej, ve vasich ocich jsem si dovolil hned zbohatnout, dokonce jsem si dovolil zalozit vlakno s dotazem na 70ku, kde teda musim vsem ze srdce podekovat, bylo mi pomozeno a spousta, i nepolozenych dotazu zodpovezena, jenom inzenyr to pak tady prohlasi za odpad a nezmyslnou diskuzi, coz svedci o jeho neskryvane zaujatosti a nedobre povaze, ale tak i takovy jsou lidi

takze je to jenom o malosti, zavisti, cechackovstvi, nadrazenosti starych pardalu na tomto foru, kteri si z pocitu vlastni bohorovnosti neodpusti kopnout do novacka, jenom tak

omlouvam se za ta ostra slova, smeruji pouze k tem, kterych se to tyka, nastesti jich neni mnoho

ted kdyz jsem to dopsal, tak jsem si uvedomil, ze jsem mozna pouzil asi nektera zobecneni, cehoz se snazim vyvarovat, protoze to neni spravne a fer, ale cist to uz nebudu, berte to prosim trosku s nadhledem
milan584

25. 2. 2020, 5:21

zverodoktor píše: 24. 2. 2020, 9:09 Toto je zvar? Bol ten suport zlomený, alebo nabúraný?
Ten suport je celý nějaký totálně dobastlený a asi i svařovaný - takže jako by nebyl. Šrouby to samé, ložiska šroubů taky nejsou, čela pro ložiska taky bastl, bubínky nejsou, kličky nejsou originál (respektive asi jsou z panelákového :mrgreen: topení), vidím problém s pravítky.......prostě na suportu jsou možná :mrgreen: použitelné ty spodní vodicí příložky
Originál 70 má šrouby nitridované (s metrickým profilem), broušené, lapované , matice nejsou nastavitelné, vůle je pouze definovaná výrobní tolerancí - tj. stejně jako u Aciery, akorát je rozdíl v tom, že aciera má trapez 2mm stoupání. Pro amatéra v podstatě neopravitelné, nezgenerálkovatelné.
Lože vidí každý sám, u vřeteníku bych upozornil, že je zjevně uražená aretace vřetene, uražený nebo chybí to excentrické dělení. Vřeteno a ložiska u 65 v reálu neznám, ale znám myslím dobře kluznou 70, udělat GO vřetene (aby bylo jako nové - tj. ložiska) je víc než obtížné i pro velmi dobře vybavenou firmu. Pokud je v prxxxi plocha na vřetenu v ložiskách (vřeteno je nitridované, celé broušené a lopované), tak je v podstatě neopravitelné, jedině nové vřeteno. Jeho výrobu, nepřeju ani nepříteli (ne, že by to nešlo, ale očistec prvního stupně).
Jinak berto to pouze jako stručný popis technického stavu očima uživatele, co u 70 zná velmi dobře.
Josef
Sponzor fora

25. 2. 2020, 8:30

Jak to tak čtu, tak bych navrhoval vyšetření moči a krve. Jestli to má v krvi, nebo je jenom vychcaný :)
kenybz

25. 2. 2020, 8:47

jednou jsem měl takový malý soustružek neznámého výrobce a řekl bych, že ten suportík je hodně podobný fotku bych asi našel
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Engineer
Kontaktovat uživatele:

25. 2. 2020, 11:06

Josef píše: 25. 2. 2020, 8:30 Jak to tak čtu, tak bych navrhoval vyšetření moči a krve. Jestli to má v krvi, nebo je jenom vychcaný :)
No nechtěl jsem to napsat tak natvrdo jako Ty, ale naprostý souhlas .... koneckonců když už jsem prý ten člověk závistivé a nedobré povahy, tak si to teď už můžu dovolit. :lol:
pavlík

25. 2. 2020, 3:42

Je fakt, že dát takovou zbastlenou trosku na fórum lidí, kteří jsou profíky a fandy přesné a jemné mechaniky je síla.

Na Aukru tak za 2.000,- Kč by se to určitě prodalo a docela by se to tam i tématicky a věcně hodilo...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“