stavba frezky cnc
J0hny
no tak teda v elektrike sa vyznam tak pre vlastnu potrebu plošaky aj sučiastkam rozumiem nemam problem si spravit driver ale myslim si že kvalitne drivre niečo stoja a par korun ušetrenych vlastnou pracou to nestoji zato motory su z cncshopu 1.9Nm
no tak teda v elektrike sa vyznam tak pre vlastnu potrebu plošaky aj sučiastkam rozumiem nemam problem si spravit driver ale myslim si že kvalitne drivre niečo stoja a par korun ušetrenych vlastnou pracou to nestoji zato motory su z cncshopu 1.9Nm
No skor som myslel nejaku stavebnicu, ano kvalita je draha, zavisi ako rychlo s tym chces jazdit atd...(jaka sruba ci je gulickova, jake ma stupanie a tak.) V podstate by som povedal asi co kiko01.
urcite by ti stacil leadshine M542, co je si myslim jedine co staci na tie motory za rozumnu cenu. V stavebniciach moc nemam prehlad, motory su uz dost velke a zasluzili by si "powerdown".
Ak ti netreba rychloposuv tak seriove zapojenie motorov a o 15 eur lacnejsi M415.
V poslednom pripade jednodoskovy H2, ale neviem/nechapem ako presne tam funguje znizenie prudu v kludovom stave motorov.
urcite by ti stacil leadshine M542, co je si myslim jedine co staci na tie motory za rozumnu cenu. V stavebniciach moc nemam prehlad, motory su uz dost velke a zasluzili by si "powerdown".
Ak ti netreba rychloposuv tak seriove zapojenie motorov a o 15 eur lacnejsi M415.
V poslednom pripade jednodoskovy H2, ale neviem/nechapem ako presne tam funguje znizenie prudu v kludovom stave motorov.
Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)
no M542 pre každy motor a io board gratis vide 230e H2 135e ale ked odpališ niečo tak ti odide driver jeden nie komplet elektro ako je to v navrhu H2 je to o peniazoch kolko do toho chceš investovat v dnešnej dobe sa da zohnat všetko
-
- Kontaktovat uživatele:
neviem na akom principe je znizenie prudu ale funguje super lebo ked som doteraz mal zapojene a pustene motory na masinke pri testovani tak ani po hodine motory neboli ani vlazne a mal som nastaveny 3,5A na kazdom... tie motory maju nominalne 4,2A na stitku pri tom zapojeni.... a funguje to aj tak ze pokial nejde ani jeden motor tak ide 50%(asi) a ked sa spusti aspon 1 motor tak tam ide plny prud....J0hny píše: V poslednom pripade jednodoskovy H2, ale neviem/nechapem ako presne tam funguje znizenie prudu v kludovom stave motorov.
ked ta doska odide nahodou tak kupim tiez leadshine ale aspon 70V...
tak teda osa Y u konca ostava os X čo by ste mi poradily stroj je dlhy 1.2m lože mam 700mm dlhe ako to vyriešit aby behal stol s motorom abo stol a motor pevny dat tie lože do stredu chcem aby som mal čo najvetši stol využidy aspon tych 600 za rady vopred dik

RVsoft touto cestou sa im chcem podakovat su to super chalani vdaka za rady a pomoc