Pokud navaříš matku na ulomený šroub je potřeba při chladnutí vystihnout moment kdy to jde povolit, předpokladem je správné provaření . Vytahuji je takhle běžně. pokud to necháš schladnout, nebo to nejde, je potřeba močit čímkoli, brzdovkou nebo něčím speciálním pokud to máš, nahřívat a chladit cyklicky až to jde. Dobrý je Loctite spray na zarezlé šrouby, který ochladí spoj na cca -30,(stojí kolem 400) pak to pokud to nejde plynovou pájkou nahřeješ ne moc tak na 150 - 200, a znova, mezitím poklepávat do všech směrů a tak pořád dokola. Někdy chytnu nerva

a to je pak průšvih, pak odvrtávám - maličko excentricky a pak jehlou vyklepu závity na tlustší straně.
Vytahováky mám, ale je trochu problém, pokud ho zalomíš nejde to odvrtat tím co doma mám, pokud víc zabereš u měkého šroubu, roztáhneš vršek a jde to hůř. U zapečenejch šroubů nedoporučuji vůbec.
Naposled jsem uvolňoval šroub na nápravě víc jak 4 hodiny.....použil jsem všechno, a nakonec zvítězil s tím chladicím sprejem.

Belzona na výfuku - problematická nedoporučuji, omezená trvanlivost, Tak do 100, max 150 stupňů, na výfuk helicoil, nebo pokud je místo klasickou vložku, vnější závit na soustruhu udělat na těsno!