v sobotu ti ho oměřím a pošlu na email, dřív se tam nedostanu... posli mi kontakt na emailRaS píše:OK uděláme výměnubad píše:ahoj jestli ještě potřebuješ nákres, tak ti ho pošlu. kdyby mi někdo vyfotil tabulku s nastavovanim rychlosti, byl bych rád, už je nečitelnápřípadně oskenonaná nebo vyfocená příručka by taky udělala radost
já ti nafotím rychlostní tabulky a manuál a ty mě oměříš ten čudlík..
nožový držák na S28
.....RaS píše:OK uděláme výměnubad píše:ahoj jestli ještě potřebuješ nákres, tak ti ho pošlu. kdyby mi někdo vyfotil tabulku s nastavovanim rychlosti, byl bych rád, už je nečitelnápřípadně oskenonaná nebo vyfocená příručka by taky udělala radost
já ti nafotím rychlostní tabulky a manuál a ty mě oměříš ten čudlík..
Naposledy upravil(a) bad dne 13. 1. 2010, 7:43, celkem upraveno 1 x.
ano neposlal jsem to o vanocich jak jsem slibil, cele vanoce a svatky jsem byl mimo.. nicmene odesilal jsem to prvni tyden v lednu tak nez zacnes nadavat do podvodniku se podivej do emailove schranky.. pripadne pro dalsi zajemce to skopiruju i sem, kdyz uz jsem to ofotil.. urcite se to nekomu bude hodit..
no je toho 30fotek celkem asi 12mega tak se to tam mozna neprocpalo..
ano koukam ze jste me vcera psal, tak mozna stacilo pockat na odpoved.. nectu mejly kazdy den ted jsem byl tyden mimo.. ale to je jedno..
mam ted nejake problemy se siti tech 10 fotek jsem sem daval pul hodiny.. vecer az se to sklidni a nebo zitra sem dam ten zbytek
ano koukam ze jste me vcera psal, tak mozna stacilo pockat na odpoved.. nectu mejly kazdy den ted jsem byl tyden mimo.. ale to je jedno..
mam ted nejake problemy se siti tech 10 fotek jsem sem daval pul hodiny.. vecer az se to sklidni a nebo zitra sem dam ten zbytek