Koukal jsem ze ten model 110 za cca 800 ma uz QWERTY - coz by se mi libilo vic....
I kdyz, clovek na tom asi nepise romany, napsat L1 ci PEN je asi jedno na cem

Aha, tady je ten seznam kompatibilních štítkovačů mnohem obsáhlejší. A je tam dokonce i ten nejlevnější PT-H107.packa píše: ↑5. 3. 2021, 8:47 já mám Brother PT E 100 amám do toho bužírkovou kazetu, zítra kdyžtak kouknu na označení
edit tak mám tuto pásku a má tam i ten můj popisovač v seznamu podporovaných https://www.aliexpress.com/item/4001220 ... web201603_
Mex píše: ↑5. 3. 2021, 9:01Aha, tady je ten seznam kompatibilních štítkovačů mnohem obsáhlejší. A je tam dokonce i ten nejlevnější PT-H107.packa píše: ↑5. 3. 2021, 8:47 já mám Brother PT E 100 amám do toho bužírkovou kazetu, zítra kdyžtak kouknu na označení
edit tak mám tuto pásku a má tam i ten můj popisovač v seznamu podporovaných https://www.aliexpress.com/item/4001220 ... web201603_
Tak podle toho by to vypadalo, že se ta bužírka dá strčit úplně do každého.
Ty jsi někdy i reálně zkusil popis bužírek?
A jaká je prosím minimální délka jednoho návleku, a jaká je v případě tisku série návleků (které by se nastříhaly externě)?
Díky.
Pokud by se tam nedal připojit síťový adaptér a žralo by to moc (že by se akumulátory musely měnit často), tak by nebyl problém k tomu dělat "batoh" nebo dokonce jenom nějakou vsuvku, která by se nasunula dovnitř, měla by na sobě kontakty a zdířku pro externí zdroj. Ideálně s malým DC-DC měničem, aby se to dalo napájet z čehokoli 9-30V.
Tak pokud se dá pustit tisk i bez střihu, tak v tom není problém. Myslím postupně psát a tisknout, a až na konci práce pak vyjet ukončovací délku a střihnout.packa píše: ↑5. 3. 2021, 9:09 jo mám teď jednu kazetu , můžeš vytisknout třeba i jen jedno písmeno , jen je problém v tom kde má ten strojek stříhání takže za tím písmenen vyplítváš tak 20mm, takže to chce tisknout třeba dvacet popisek a vytiskout v celku s mezerama a pak si to rozstříhat.
když jsem tam nacpal slušnější baterky tak jsem na ně pořídil sjet zhruba dvě kazety standartní pásky .