Btw. by mě zajímalo, jak by se dařilo těm 3D hybrid solutions, pokud by se pokoušeli o tisk tenké stěny (jako Tony).
T.
ja myslim ze mig je slepa ulicka...jedine laser a aditiv...to funguje dobreThomeeque píše: ↑16. 3. 2021, 10:15 Dobrý nápadAkorát já měl v hlavě takovou představu, že by se to tisklo a opracovávalo po vrstvách. protože jak je vidět, tisk funguje dobře jen v jedné dvou vrstvách, pak už to jde do háje imho kvůli tvaru spodní vrstvy.
Btw. by mě zajímalo, jak by se dařilo těm 3D hybrid solutions, pokud by se pokoušeli o tisk tenké stěny (jako Tony).
T.
Tak postavit router na beton není takový problém. Stačí 10t betonu a trohu oceli:) Ten můj byl dostatečně tuhý.chb píše: ↑16. 3. 2021, 10:01 jasně - domácí router + MIG - tedy asi router na železo ?
neumím si představit konstrukci routeru na železo = přesnost a tuhost + kvalitní šrouby a lineáry a do toho pustit MIG
I zde bych šel raději cestou druhého levného routeru z "pojezdů na šuplíky"neb potřebné přesnosti a tuhosti pro MIG to bude plně vyhovovat. A až to ty levné díly oprská, tak je vyměním.