fmodel píše: ↑26. 5. 2022, 6:53
Jsem zvědavej jestli budeš mít za pár let stejnej názor na viagru

Je to sice v tomto vlákně dost OT, ale máš pravdu, je to podobný problém.
Na kole jezdím proto, že si chci zasportovat. Tak mi uniká motivace, abych za sebe nechal sportovat Temelín. Pokud chci jen mít vysoké číslo na měřiči kilometrů, tak je snažší cesta nastavit si tam uměle vyšší průměr kola. A kilometry budou naskakovat rychleji.
Chápal bych to tehdy, kdybych se za každou cenu chtěl dostat někam, kam už na vlastní síly nedojedu a jinak než na kole to nejde. Nebo kdybych musel jet s nějakou partou nabušenců a jinak bych jim třeba nestačil. Ale ani jedno není můj případ.
S tou viagrou to bude podobné. Já sexuju rád. Jsem možná sobec, ale sexuju kvůli sobě.
Tak když mě ta ženská baví a chce se mi, tak mi houpne sám, nepotřebuju na to nějaký medikament.
A když se mi nechce - proč bych tomu měl uměle pomáhat? Kvůli té ženské? Nebo abych se neshodil?
Tuhle etapu, kdy jsem měl potřebu ženským něco dokazovat, tu už mám dávno za sebou.
Jsem v tomhle laik, nikdy jsem to nezkoušel a tak to opravdu nevím.
To funguje tak, že i když se mi nechce a nejsem vzrušený, tak pak budu? A baví to pak toho chlapa nebo si jen něco dokazuje před tou babou?
Podobně, jako když na e-kole vyjedu strmý kopec a jsem frajer, že jsem ho vyjel (tj. že ho vyjel Temelín)?