Ani jedno, zabudovávám automatický přísuv přes KM, ale abych se k tomu dostal, musel jsem celé rozebrat

Moderátor: sysel
Ale je, protože si dobře uvědomuji že stroj který by jel 2x v roce bych se učil provozovat dalších deset generací.
No o tom mi ani nemluv, absolvoval jsem minulý týden hovor s jejich píp... Na můj dotaz proč, odpověď proto, já nejsem technik, Takže jsem se ptal jestli si můžu nechat ten starý, ne nemůžete musíme ho vyměnit a zásuvku a celé vedení. Na můj další dotaz jak, když koax je ve zdi, že si to nějak udělají. Řekl jsem že nechci měnit, že si nechám svůj Cisco, kterému je asi deset, ale mimo výměny napaječe se ani jednou nezakousl za celou dobu. Odpověď, budeme vám volat dokavaď si ho nenecháte vyměnit, celý čas jsem byl slušný, ona už ne, a v prostředku věty, že tedy zruším UPC jestli mě nepřestanou volat, mi sekla s telefonem.
A ja som sa bál, že tento neduh mám iba ja. Ani nevieš, ako veľmi ti rozumiemR - stick píše: ↑27. 8. 2023, 9:04
P.S.:
Vysvětlení ke spotřebě:
mám ve zvyku v nestřežené chvíli odložit používané nářadí na neidentifikovatelném místě, a pak je několik desítek minut až hodin hledám. Postupem času jsem zjistil, že je daleko efektivnější, když nakoupím několik kusů inkriminovaného nářadí na jednou...
Naša robí to isté s myšami. Asi to bude tým že miesto puntíkov má prúžky