Takhle ty zuby do sebe "zapadají"

vizuální vada to je akorát pokud uživatel netuší, jak má taková upínka fungovat - protože pokud je to šišatý a sedí to na radiusech (navíc je každý jiný
Přesně tak - co sada, to origináltestone píše: ↑25. 10. 2023, 7:51 já mám těchhle upínek několik sad
zpracování velmi rozdílné, zjevně to podle jednoho mustru dělá víc fabrik
jedna z nich 1*, stačilo upínky lehce přebrousit na magnetce, v podstatě jen obrousit černění, a jsou z nich zároveň slušný podložky, jedna jak druhá
bohužel nevím odkud byla, určitě byla laciná, možná Uni-max ???
pak jsem podlehl popisu "značková kvalita Optimum" z Kovonástrojů (asi o 300,- dražší než no-name tamtéž) a úplně stejně vypadající sada měla upínky pokroucené v řádu 5 mm, oválné díry prostřihované na lisu, zjevně bez pokusu o nějaké další opracování, v maticích závit nedořezaný do konce (protože 100x přebroušený závitník je prostě kratší) a tak
Optimum=extra shit
....
prostě jako se vším z Číny
sázka do loterie, jako polotovar většinou dobrý
Jasně ,když nakupuješ přímo u výrobců tak ti to řeknou i to v čem je rozdíl ,když na alíku tak jen doufáš že to snad bude použitelný.
Díky, 4-čelisťovku vrátím a budu to dělat s tou podložkou, až to budu zase potřebovat.zverodoktor píše: ↑22. 10. 2023, 8:27
Tu máš vzoreček na výpočet podloženia tej pakne v 3 pakňovke:skopírované z viewtopic.php?p=123092#p123092T=1,5e.(1+e/2D)
T je velikost hledané podložky(podkládá se jen jedna pakna), e je velikost excentru, ta tečka je násobení, a v té závorce je e v čitateli a 2D ve jmenovateli. D je průměr, za který to chytáme ve sklíčidle.
Nemáš zač, ale medzičasom som ten vzorec skúšal a nejak to moc nefungovalo. Tu je k tomu vlákno, samozrejme aj s riešením ?.)