Zablokovaný příčný suport..
Tak HURÁ!!! Je to dole. Moc díky za rady!
Nakonec opravdu pomohla jedna dobře mířená palicí. Ještě mi trochu zatopila utemovaná matice, vůbec přes ní nešel vyšroubovat ten vodící šroub, ale to se nakonec taky podařilo.
Když už to mám dole a je to tak zaprasený, tak bych rád sundal a vyčistil i suportovou skřín. Nikdy jsem to nedělal, tak z toho mám trochu obavy, abych něco nepohnojil.
Dáte mi ještě prosím nějakou radu, na co si dát při demontáži pozor?
Diky! H.
Nakonec opravdu pomohla jedna dobře mířená palicí. Ještě mi trochu zatopila utemovaná matice, vůbec přes ní nešel vyšroubovat ten vodící šroub, ale to se nakonec taky podařilo.
Když už to mám dole a je to tak zaprasený, tak bych rád sundal a vyčistil i suportovou skřín. Nikdy jsem to nedělal, tak z toho mám trochu obavy, abych něco nepohnojil.
Dáte mi ještě prosím nějakou radu, na co si dát při demontáži pozor?
Diky! H.
Ještě dotaz, vyšrouboval jsem všechny šrouby té horní desky suportu, která leží na loži. Ale nejde oddělit od suportové skříně. Jsou tam ještě nějaké kolíky, na kterých je ta deska spojená se skříní? Nějaký osvědčený postup, jak ji demontovat?
Musím mít něčím podloženou suportovou skřin, před demontáží té horní desky?
Díky!
Musím mít něčím podloženou suportovou skřin, před demontáží té horní desky?
Díky!
Kuzelove koliky tam jsou urcite a jsou ze shora, myslim ze jsou 2 , odsroubuj i mechanizmus pricneho suportu, mam dojem jestli tam nebyli ukryty dalsi dva srouby , odsroubuj pritlacne listy a pod tlacitkem draty a melo by to jit smerem nahoru sundat..
Suportovou skrin to chce mit dobre podlozenou....vykolikovane ulozeni tyci na prave strane a zajisteni tyci u nortonky..
hlavne opatrne, vse je mastny a tezky , vse si radeji fot pac vzdycky neco zbyde
tak at mas pak zhruba predstavu odkud to muze byt, jinak at se dilo dari...
Suportovou skrin to chce mit dobre podlozenou....vykolikovane ulozeni tyci na prave strane a zajisteni tyci u nortonky..
hlavne opatrne, vse je mastny a tezky , vse si radeji fot pac vzdycky neco zbyde

Zdar všem,
poradíte mi prosím, jak demontovat kličku a kroužek noniusu, viz. foto zde:
https://1drv.ms/f/s!AqWVGfGmxK_RitshoM7 ... g?e=Q4mPk8
Stačí vyrazit ten kuželový kolík ze strany kličky?
Zkoušel jsem to, ale nejde to, tak než zkusím přidat na razanci, tak se raději zeptám, abych něco nepodělal..
Díky! H.
poradíte mi prosím, jak demontovat kličku a kroužek noniusu, viz. foto zde:
https://1drv.ms/f/s!AqWVGfGmxK_RitshoM7 ... g?e=Q4mPk8
Stačí vyrazit ten kuželový kolík ze strany kličky?
Zkoušel jsem to, ale nejde to, tak než zkusím přidat na razanci, tak se raději zeptám, abych něco nepodělal..
Díky! H.