V první řadě ten link jde otevřít a poskytne obsah každému (minimálně v klasickém prohlížeči na počítači), žádný účet nepotřebuješ. A i kdyby nešel, tak co jako, nebudeme sem dávat linky, protože část lidí je na základě vlastního rozhodnutí nemůže otevřít? Co to je kravinu? Zvednout ze židle by tě mělo to, co píše Charon, ne co píšu já.
Kdyz nemuzes najit dulcik
Moderátor: sysel
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Nemáš úplně pravdu. Já to neotevřu, přitom prohlížeč klasika Safari. Když zmáčknu X vpravo nahoře, tak odkaz zmizí a hodí mě to na úvodní stránku.Thomeeque píše: ↑27. 10. 2024, 10:01V první řadě ten link jde otevřít a poskytne obsah každému (minimálně v klasickém prohlížeči na počítači), žádný účet nepotřebuješ. A i kdyby nešel, tak co jako, nebudeme sem dávat linky, protože část lidí je na základě vlastního rozhodnutí nemůže otevřít? Co to je kravinu? Zvednout ze židle by tě mělo to, co píše Charon, ne co píšu já.
Tohle postování proprietárních linků je na nic.
No nevim kdo je vyzirka, kdyz si otevru posledni stranku tvych prispevku, kazdy druhy je beru, kupuju, rezervace. Tak šoupej nohama

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Na poslednej stránke mojich príspevkov som kupil 2 veci, ticho tam radšej
a mám vecné otázky a odpoveďe k temam, bez drístov
Ale nebudeme si tu porovnávať pipíky, sme predsa dospelí rozumní ludia
Edit: zavri to okno hore krížikom a pojde to prehrať ale to bys zas nemohol drístať okolo toho

Edit: zavri to okno hore krížikom a pojde to prehrať ale to bys zas nemohol drístať okolo toho

Nicméně "vyžírka" je výraz který bych klasifikoval - facka na celou hubu !
Ta pipina s tou posuvkou mi připomněla těžkou chvilku co jsem měl kdysi ve firmě :
Čekalo mě nějaké seřizování a tak jsem si vzal svoji osobní posuvku. Mitutoyo, absolute, IP64 - prostě sváteční. Hned po příjezdu jsem ohlásil, že kdo na ni šáhne - urazim mu ruku u samý prdele.
Kolega někde vyhrabal prakticky stejnou, leč nefunkční . Porafičil ji místo té mé a pak si s ní otevřel pivo. Nechoval jsem se jako civilizovaný jedinec.
Ta pipina s tou posuvkou mi připomněla těžkou chvilku co jsem měl kdysi ve firmě :
Čekalo mě nějaké seřizování a tak jsem si vzal svoji osobní posuvku. Mitutoyo, absolute, IP64 - prostě sváteční. Hned po příjezdu jsem ohlásil, že kdo na ni šáhne - urazim mu ruku u samý prdele.
Kolega někde vyhrabal prakticky stejnou, leč nefunkční . Porafičil ji místo té mé a pak si s ní otevřel pivo. Nechoval jsem se jako civilizovaný jedinec.
Tak jsem se podíval na všech 12 stránek odkazu na tve příspěvky (mám výhodu, čtu extrémně rychle) a zvolil jsi klasickou metodu - pravda, sama pravda, ale ne celá pravda...Narex píše: ↑27. 10. 2024, 11:16 Na poslednej stránke mojich príspevkov som kupil 2 veci, ticho tam radšeja mám vecné otázky a odpoveďe k temam, bez drístov
Edit: zavri to okno hore krížikom a pojde to prehrať ale to bys zas nemohol drístať okolo toho![]()
Charon má obecně vzato pravdu

Na to, jaký je informační přínos tvých příspěvku ve srovnani s aktuálně prevoznikem. si docela otvírás hubu...
Vo vašej krcme by si už nebol...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ad meritum nebo ad hominem?

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Všechno je možné, mě to třeba funguje i ze Safari, můžeš zkusit znovu příp. z privátního okna..
Link není o nic proprietárnější než třeba link na YT alá https://youtu.be/ZKSQfLQMIQc (přímý veřejný link na daný obsah bez jakýhkoliv atributů alá moje osobní ID, session ID atp. navíc).
Video od pipiny je také vtip.
T.
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 27. 10. 2024, 4:37, celkem upraveno 1 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
No jednak jsem si pár let užíval vtipů kdy jsem hledal johansonku a ona byla přirezlá jako podložka ve svěráku. Rýsovat kalibrovanou posuvkou byla normálka. Mikrometr použitý jako zámečnická svěrka - taky normálka. Naštěstí tihle MISTŘI odešli na začátku "covidu" na lépe placené místo do jiné firmy.
Zadruhé bych byl vzhledem k obecné vzdělanosti opatrný s tím rozeznáním že to je vtip. Něco ve stylu Obecné školy - " Já bych jim o tom olizování zábradlí neříkal".
Zatřetí jsem před několika málo dny byl dotazován jedním novým členem fora na poměrně elementární otázky okolo soustruhu. Tak jsem mu něco napsal a potom jsem hledal, zda není ta YT nějaké rozumné video. Shlédl jsem jich asi dvacet // málo do konce // a nejčastější hodnocení bylo "To snad ne !", nebo "Doprdele to si snad někdo dělá srandu !" ...
Asi neumím hledat.
Prostě bych ocenil něco méně vtipného a více poučného.
Zjevně nemáš tak hrozné zkušenosti z výroby jako já.
Já bych v nejmenovaném světoznámém průmyslovém podniku nedal z ruky ani šroubovák, protože vím, že by mi ho někdo ukradl.
Takže ve chvíli kdy bych viděl, jak si někdo otvírá pivo úplně stejnou posuvkou jako je ta moje, tak bych jenom sáhnul do kapsy, abych se ujistil, že tam pořád je.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Stopro je, z kontextu je to jasné.
Vyloženě pro začátečníka hobíka (pokud je to ten případ) bych si troufnul doporučit tento tutotiál. Dokonalé to určitě není, ale lepší než drátem do oka a vtípků tam moc není. O jiném uceleném tutoriálu nevím.Milan199 píše: ↑27. 10. 2024, 4:27 Zatřetí jsem před několika málo dny byl dotazován jedním novým členem fora na poměrně elementární otázky okolo soustruhu. Tak jsem mu něco napsal a potom jsem hledal, zda není ta YT nějaké rozumné video. Shlédl jsem jich asi dvacet // málo do konce // a nejčastější hodnocení bylo "To snad ne !", nebo "Doprdele to si snad někdo dělá srandu !" ...
Asi neumím hledat.
Prostě bych ocenil něco méně vtipného a více poučného.
T.
Za ten odkaz díky. Začátečníkovi to určitě něco dá. Osobně bych viděl raději propracovaný koncept dle starých učebnic. Něco ve stylu :
Teorie třískového obrábění - vznik třísky.
Geometrie nástroje .
Upínání obrobku.
Upínání nástrojů .
...
Škoda že se tomu někdo nevěnuje. Je to ale kupa práce.
Kdyby někdo měl zajímavé odkazy, stálo by to za samostatné vlákno.