Je to tak náročné s tím chromem ? Píšeš že se vyloupne, tudíž se nerozpustí nebo tak něco ale budou to větší částečky. Já na vstupu do nádrže na všech mašinách mám filtrační papír a odlučovač olejů ( + krytování v dobrém stavu). To by mohlo pomoct, ne ?
A s tím materiálem jsem napracoval. Ale napadá mě že tu drážku bych frézoval pokud by nešla spolehlivě soustružit. Buďto vysokootáčkovým poháněným nástrojem nebo "T" drážkovací frézou.
Pokud je to tak tvrdé jak si představuju tak si dokážu představit že těch fréz by několik na to padlo. Ale na to bych zákazníka bylo vhodné upozornit že pokud to chce opravdu v té toleranci tak že to jde a bude, ale cena bude o XY procent jinde...
400 + 400 ks hřídelek d15/12mm h6 (broušený polotovar) délky 50mm se zápichem na Segerovku
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
Kamodel.cz
Mach4
Díky za perfektní rozbor, něco takového jsem tak nějak tušil ... kdysi jsem dělal zápichy 0,35mm do potravinářskýho nerezu průměr 1,5mm a byl to z trochu podobných důvodů pekelnej voser (vyvalování materiálu, téměř okamžitě pryč hrany na noži atd.)Sancho Panza píše: ↑16. 10. 2025, 5:14No to je poměrně jednoduchý. Skutečně ostrá ta kudla vydrží asi tak 1, maximálně tři kusy. Protože ten tvrdochrom je překvapivě daleko tvrdší než třeba 14100 (to je ta chromová ocel co jsou z ní ložiskový jehly, do nichž jsem tu kdysi píchal ty 0,2 zápichy, co se do nich udělat nedají).Engineer píše: ↑16. 10. 2025, 12:23 Jen se tak zeptám ... už tu někdo dělal zápich nožíkem cca milimetr širokým do tvrdochromu? Ne, že by mne tento druh poptávek oslovoval, ale jen tak se ptám jaký jsou zkušenosti se zapichováním do takovýho povrchu? Tvrdost 1050HV síla vrstvy 25um, to asi ta zapichovací kudla dlouho nevydrží, nebo se pletu?
https://e-shop.exvalos.cz/produkty/deta ... gkQAvD_BwE
Takže automaticky to vyvalí hrany, a jakmile to vyvalí hrany (klidně stačí i o stovku - 0,01 mm) tak už to zvenku nebude v žádném případě f7, ale prostě jasný zmetek - co mi zákazník, když bude svině, nezaplatí. Prostě kontrola vezme výkres (to je to co tu jako obvykle není) a tam vidí f7. Je tam f7, není tam f7, tečka. Zmetek, konec diskuze. Proto se taky ty hrany (pokud to má tendenci vyvalovat) musí striktně srážet - stačí o 0,05x45° - ale prostě ta vyvalená hrana musí pryč. Ovšem to vyvalení je s povrchem opět s tvrdochromem, takže to ohrotovat, aby to vypadalo a nebylo chlupatý a opět nebylo "ven" nad těch f7 bude ještě daleko větší problém, než nějaký zápich. V noži se okamžitě udělá šlic z těch dvou stovek tvrdochromu a opět to bude vyvalovat a chlupatit hrany. Prostě opruz prvního stupně, mašina v žádném případě nepoběží bezobslužně. Z mého pohledu kdyby s tím za mnou kdokoli přišel, tak automaticky cenu 10x vynásobit (udělat cokoli, abych to nemusel vyrábět), odpovědět: "my to levně neumíme, ale XY (jakýkoli nepřítel) to jistě zvládne.
Jediné, čím by se to dalo vyřešit je poznámka na výkresu k hraně typu "průměr na hraně nemusí být f7" - ovšem potom to z hlediska fce postrádá sebemenší logiku. Na výkresu, (co k tomu není) to nevidím, takže viz výše a níže.
Jo a ještě jeden velký bonus (zejména pro toho s tím Starem). Ten tvrdochrom se samozřejmě z těch třísek (špon) z toho úpichu a těch zápichů vyloupe (protože je jako jakýkoli tvrdochrom křehký, má v sobě pnutí a na oceli zrovna moc nedrží) a skončí tudíž rozptýlený v náplni mašiny. Takže pokud tam máš třeba Motorex a 200 litrů oleje, tak máš dvě absolutní jistoty - tvrdochrom úplně všude- v vedeních, v vodicím pouzdře, v vaně, prostě všude - takže celou tu náplň mašiny si můžeš vyměnit (nebo nechat vyfiltrovat - a pořádně to neudělá levně nikdo) a celou mašinu pečlivě vyčistit, protože to je úplně stejný, jako kdyby si si do ní nasypal písek a nebo rozpýlil lapovací pastu. A nebo (pokud to má být řečeno natvrdo) - ta mašina je nevratně zasraná, tečka.
Doporučuji použít ceník Motorex na oleje, Star Micronics Co., LTD na náhradní díly a kalkulačku s mocným displayem.
A to se fakt vyplatí.
Prostě když už bych to měl dělat, tak jedině na klasice, nasucho a lože zahadrovat, nebo na vyhrazený mašině, kde je mi jedno, že půjde do xxxxx násobně víc než na litině.