Jaké máte 3d tiskárny
FlashForge Dreamer
FlashForge Adventurer 5M
QIDI Plus 4
FlashForge Adventurer 5M
QIDI Plus 4
-
Sancho Panza
Já mám 3D tiskárnu z Lišovského nábytku, verzi s autičkama. Polštářek s modrou barvou, verzi s lokomotivama asi mám taky, ale musel bych jí najít.
Protože se mi to nechtělo složitě fotit, tak použiju fotku z netu.
https://aukro.cz/auticka-obrazkova-tisk ... 6979658923
Chvilku vážně - smysl tohoto vlákna - to mi opravdu hlava nebere.
Tak jsi svou nechapavost vyřešil opravdu vtipneSancho Panza píše: ↑17. 1. 2026, 4:59 Já mám 3D tiskárnu z Lišovského nábytku, verzi s autičkama. Polštářek s modrou barvou, verzi s lokomotivama asi mám taky, ale musel bych jí najít.
Tvoje odborné příspěvky jsou skvělé, tvoje rýpací jsou fakt blbé...
Ale máš svých XX sekund slávy.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Já bych se prostřednictvím tohoto vlákna zeptal na doporučené materiály pro tiskárny bambulab.
Mám Bambulab A1 s AMS lite. Tiskárna je zavřená v uzavřeném boxu který lze vyhřívat.
Na shopu bambulab jsou "kompatibilní" filamenty s tiskárnami, případně i s AMS jednotkami. V čem všem spočívá ta kompatibilita ? Mám třeba vyzkoušeno že materiál ASA mohu pohodlně tisknout i na tiskárně A1 pokud vnitřek vyhřívám...
Spočívá ta uváděná kompatibilita pouze ve vyhřívání tiskového prostoru nebo tam jsou ještě jiné omezení na straně tiskárny, AMS jednotky které by zabraňovaly tisk z těch "nekompatibilních" materiálů ?
Mám Bambulab A1 s AMS lite. Tiskárna je zavřená v uzavřeném boxu který lze vyhřívat.
Na shopu bambulab jsou "kompatibilní" filamenty s tiskárnami, případně i s AMS jednotkami. V čem všem spočívá ta kompatibilita ? Mám třeba vyzkoušeno že materiál ASA mohu pohodlně tisknout i na tiskárně A1 pokud vnitřek vyhřívám...
Spočívá ta uváděná kompatibilita pouze ve vyhřívání tiskového prostoru nebo tam jsou ještě jiné omezení na straně tiskárny, AMS jednotky které by zabraňovaly tisk z těch "nekompatibilních" materiálů ?
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
Kamodel.cz
Mach4
vyhřívat a1 v boxu, to není dobrý..Lukas_2 píše: ↑18. 1. 2026, 1:00 Já bych se prostřednictvím tohoto vlákna zeptal na doporučené materiály pro tiskárny bambulab.