Z 99% stejně dělám malé věci a to 1% bych si někam odnesl. Proč tady nemáme tak pěkné malé stroje?
Moderátor: sysel
Já už se nemůžu doma hnout tak stavim novou dílnu.Bude 6,5x15m.A tam už se něco vejdeQNX píše:Gustavson: No právě, jsou to moc pěkný zákrsky. To se tady moc často nepotká. Žádnej velkej stroj už kupovat nechci, ale pár šikovnejch zákrsků bych do dílny ještě nacpal ....... tak zarovnanej strojema, jako na tom videu, nejsem (ale je fakt, že pro bordel není kam šlápnout![]()
Z 99% stejně dělám malé věci a to 1% bych si někam odnesl. Proč tady nemáme tak pěkné malé stroje?
To se mášGustavson píše:Já už se nemůžu doma hnout tak stavim novou dílnu.Bude 6,5x15m.A tam už se něco vejdeJe to finančně velice náročný ale výsledek snad bude stát za to.Budu dělat rozvod vzduchu a elektriky ke každemu stroji a dám to všechno pod beton aby se nezakopávalo o kabely a hadice.Budu tam mít ústřední topení takže v zimě pohoda.
Pokud je to přistavění do tvého pozemku "pár metříků" tak bych si s paní nelámal hlavuprochaska píše:To se mášGustavson píše:Já už se nemůžu doma hnout tak stavim novou dílnu.Bude 6,5x15m.A tam už se něco vejdeJe to finančně velice náročný ale výsledek snad bude stát za to.Budu dělat rozvod vzduchu a elektriky ke každemu stroji a dám to všechno pod beton aby se nezakopávalo o kabely a hadice.Budu tam mít ústřední topení takže v zimě pohoda.
Já mám dílnu 7x8 metrů a skoro tam není k hnutí. A kdybych chtěl kus přistavět tak mi paní ze stavebního úřadu asi uřízne hlavu a přibije ji na úřední desku
Nojo, jenže oni mi u kolaudace pořád říkali, že je to klidová zóna, a máte takhle velkou dílnu (nevím kde přišli na to, že je velká), nechcete tady mít nějakou provozovnu, že ne? To bychom vám stejně ani nikdy nepovolili. A já paní ujišťuju, že ne, že opravdu ne, že jenom malá hobby dílna, nechal jsem jí při tom, že něco jako letecký modelář, když v tom zvonek, za vraty náklaďák, jeřáb a kam prý tu SN50 mají složit...tumlik píše:Pokud je to přistavění do tvého pozemku "pár metříků" tak bych si s paní nelámal hlavuprochaska píše:kdybych chtěl kus přistavět tak mi paní ze stavebního úřadu asi uřízne hlavu a přibije ji na úřední desku