Ben Ash píše:pOJEDEM NA VÝLET DO SLANÉHO?
Věříš tomu že už mě to napadlo?
Ale mám horkou novinku. "vyndávací a zas-tam-dací kolík vidlice"
Jak jsi odešel tak jsem se jal nahazovat tu centrálu, co jsme ji odpoledne přivezli. Po dosti silném kopanci od startovací páky no nohy se mi podařila nahodit. Chvíli střílela do sání, ale pak se zahřála a jela OK.
Chtěl jsem vyzkoušet generátor, tak jsem popadl to co bylo nejblíž - jednu ze dvou čínských rozbrušovaček, vyndal ji ze zásuvky na ponku a vrazil ji do zásuvky na centrále. A ono kulový. Do mě vjel nerv jak cip, říkám si tak to je výborný, dovezli jsme centrálu, já za ní vyhodil litr a to hlavní na ní nefunguje. Letím s flexou zpět, vrazím ji zas do zásuvky v ponku a ona jede. Tak jsem vzal vadasku, měřím zásuvku na centrále - 220 V. Zase jsem vzal onu flexu, zase ji vrazil do centrály a zase nic. Pak už mi to nedalo a zapojil jsem tam myslím horkovzdušku. Pak teprve centrála zabrumlala a já si oddechl. Teprve až po několika hodinách jiné práce jsem odhalil pravou příčinu, když jsem cpal do zásuvky pod ponkem pájku a dostal jsem parádní kopanec, až jsem měl hvězdy před očima

Opět jsem máme možnost se přesvědčit o dokonalé čínské kvalitě. Viz. foto

Totiž ten vyndávací kolík zůstal trčet v té zásuvce v ponku a já jak se s ní vrátil ji zkusit, tak se ten prašivý kolík trefil zpět do díry ve vidlici a tím pádem flexa jela.
No přiznám se, že jsem se musel moc ovládat aby to celé neletělo zavřeným oknem na zahradu.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.