online sledovani obrazovky CNC prez TCP/IP

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

9. 10. 2010, 3:31

Ja take pouzival pouze tipnuti obrazovky. Nic jineho neslo. ALe mel jsem jednu VNC1260 a ta mela iTNC ktere jelo na WinRT. Ovsem nikdy jsem do tech wvindouru na masine nelezl, neodvazil jsem se.

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
Zephyr

11. 10. 2010, 4:20

sidonie píše:
Zephyr píše:V tom případě si nedokážu představit, že sedíte někde v kanclu a čtyři mašiny si dělaj co chcou. Já jsem buď u mašiny a nebo v kanclu, když jsem v kanclu, tak mašina stojí. Na zaměstnavateli je rozhodnutí co potřebuje více a kde mám tudíž stát a nebo sedět.
Ale u mašiny je obsluha. Já jako programátor občas upravuju program který se zrovna používá. Pořebuju tudíž vědět, jestli tam ten PGM můžu poslat, nebo zrovna jede. Proto je značně neohrabané když ten program zrovna jede pořád chodit do TNCr screenovat a pak vkládat do malování...
Pak už tomu nerozumím vůbec. Pokud je u stroje obsluha, pak určitě ví kde vás najít a taky určitě pozná, že je práce dokončena a rád si půjde pro další.
Pokud nahráváte programy do stroje v okně mezi spuštěním cyklu, pak jste docela hazardér.[/quote]

proč hazardér???dám příklad:
najíždím výrobu lopatky do turbíny, programy ktré mi vygeneruje SolidCam pošlu do CNC. Projedu první kus což většinou trvá +- 1 hodinu.Vše si samozřejmě pohlídám u stroje (hlavně nájezdy a přejezdy) Zjistím že u některé z finálních operací je potřeba udělat nějaká změna. Vím že ta operace pojeda až za 1/2 hodiny, mám tudíž dost času PGM upravit v Solidu, vygenerovat nový a poslat ho do CNC.....
současnost - FCR 50 CNC iTNC 530
FGS 63 CNC B = HEIDENHAIN 410 - umřela
minulost - dělám v SolidCamu 2010 a na Deckel Maho 50 eVolinear
cncbara2010

12. 11. 2010, 11:41

Třeba by se mohl hodit program Baracuda.

Stránky projektu:

http://www.volny.cz/cncbara/

Napište autorovi a třeba Vám program upraví, pro vaši potřebu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“