PRIPOMINKY K NOVE VERZI

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Odpovědět
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 8:54

pleximen píše:ale neni tam fce posledni prispevky za 1 - 2 - 6 - 12 hodin :( to jsem myslel ne jen - nove prispevky
-taky se přimlouvám za tuto fci kteroužto používám jako jedinou, neb sem chodím každovečerně :lol:
bez tohoto šidítka by to bylo docela těžké, fórum jsem naposled takhle prolízal před půldruhým rokem, ale snad to robokop doladí.
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 8:55

jo a ještě mě nechodí upozornění z c-n-c ale ze století páry :lol: ale to je drobný detail
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 9:22

twn mail jsem snad opravil (netestovano)
zkus tu funkci zobrazit nove prispevky a zobrazit neprectene prispevky
melo by to fungovat obdobne ne li lepe
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 9:29

to nespěchalo :D , email je ale ok ve formátu info@c-n-c
ty příspěvky jdou jen po přihlášení, pro nepřihlášeného uživatele to tam není což je taky škoda že se člověk musí vždycky přihlásit
nové příspěvky tam jsou pokud to chápu jako od posledního mého odhlášení co tam kdo napsal, nepřečtené jsou ty co jsem nepřelouskal :wink:
ty hodinové tam nejsou, ale jak říkám to se podá
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 9:51

Ted jsem si všiml ,že pokud některé příspěvky nepřečtu tak po zavření o znovu otevření fora se znovu zobrazí , to mě celkem sejří . Některé věci nečtu, tak jsem byl naučenej ,že když forum zavřu tak se to chovalo jako bych je přečetl . Pokud je možno si to nastavit tak dej vědět :(
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
RaS

21. 11. 2010, 10:01

kovohemil píše:Ted jsem si všiml ,že pokud některé příspěvky nepřečtu tak po zavření o znovu otevření fora se znovu zobrazí , to mě celkem sejří . Některé věci nečtu, tak jsem byl naučenej ,že když forum zavřu tak se to chovalo jako bych je přečetl . Pokud je možno si to nastavit tak dej vědět :(
no mě to zase takhle vyhovuje neboť pokud se někdy člověk přihlásil a nepřečetl všechno, tak při příštím přihlášení to musel dohledávat.. každé má své pro i proti.. nicméně to hledat za X hodin se určitě hodí..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 10:09

Hm bomba . Takže ted aby se mě to nezobrazovalo to budu muset otvírat , no jo no novinka co se dá dělat :D akdyž mě nezajímá nákup tak to tam bude pořád zařit jo , jde to nějak vypnout :?: :)

Jo eště něco ROBE nemám dole WWW stránku a icq
Naposledy upravil(a) kovohemil dne 21. 11. 2010, 10:22, celkem upraveno 1 x.
Snad už bude brzo ATC

magi
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 10:16

Zdar Robokope, nemohl by jsi předělat otvírání odkazů uvedených zde ve fóru v novém okně?
Dřív to tak bylo, teď se odkaz otevře v okně na místo již otevřeného CNC fóra. Toto mě vždycky rozčilovalo např. na SVAR fóru a tady jsem to bral jako velké plus.
Taky zkus dát do záhlaví to původní logo.

Díky
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2010, 10:22

ok zkusim zitra stihnout proverit a dodelat vznesene namety
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
pajda

22. 11. 2010, 8:56

ahoj,

přechodem na novou verzi phpbb se člověk nikdy nezavděčí všem :wink: Tento vzhled (subsilver) je fajn, pouze bych měl pár návrhu/připomínek jak ještě zmenšit, zbytečně široké okno s odpovědí, což by mělo zvýšit přehlednost/čitelnost.

- v položce "Registrován" vyhodit čas, když zůstane pouze datum, tak se to hned smrskne o jeden pidiřádek a i líp to bude vypadat.
- tlačítko připojen/nepřipojen hodit dolů do lišty před tlačítka Profil/SZ/email/... , to opět ubere jeden řádek
- "bonzovací vykřičník" vzít a hodit tentokráte do horní lišty úplně doprava, za kolonku "napsal" - opět ubere jeden řádek.

Samozřejmě vůbec netuším jak je toto složité na provedení, jsou to pouze návrhy odkoukané a (řádně proprané) :) na jiných fórech, kde taktéž prováděli změnu systému phpbb.
existpierre

22. 11. 2010, 10:00

ja by som este navrhol, tusim to chybalo aj v predchodziej verzii, oznacit vsetky prispevky ako precitane

tym padom, ked vleziem na link neprecitanych prispevkov a odidem stadial, stale ostanu ako neprecitane, no pokial si uz prispevky citam a preberam, aby som mal moznost tie zvysne, ktore ma nezaujali, oznacit ako precitane.
pajda

22. 11. 2010, 10:39

existpierre píše:ja by som este navrhol, tusim to chybalo aj v predchodziej verzii, oznacit vsetky prispevky ako precitane

tym padom, ked vleziem na link neprecitanych prispevkov a odidem stadial, stale ostanu ako neprecitane, no pokial si uz prispevky citam a preberam, aby som mal moznost tie zvysne, ktore ma nezaujali, oznacit ako precitane.

myslíš tohle? Nebo úplně něco jiného :)

Obrázek

Obrázek
Mendor

22. 11. 2010, 2:48

Jsem tu sice registrován krátce, ale nová verze se mě líbí více, nemám zatím žádné připomínky. 8)

Edit: jen možná doplnit u názvů sekcí háčky a čárky.
př. Ostatní provozni zalezitosti
kdyz nebudes vedet kam
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

22. 11. 2010, 3:26

myslíš tohle? Nebo úplně něco jiného :)

Obrázek
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To je ono nějak jsem to přehlídl :D
Snad už bude brzo ATC

tmp

22. 11. 2010, 4:31

dalo by sa spravit nieco s nastavenim cachovania?

je tam nastavene nieco tak mohutne, ze mi IE pri back na hlavnu stranku znovu nenacita stranku a teda neodznaci precitane subfora

predtym to nerobilo a nerobi mi to na ziadnom inom phpbb fore

vdaka
Odpovědět

Zpět na „Provozní záležitosti“