uz jste secteny?
Moderátor: sysel
a proč neděláš za 100000? když jsi tedy neodpověděl tak lidi s příjmem pod 8000 neplatí žádnou daň z příjmu a lidi ze 100000 cca 18%, tak kde je nějaká rovnost? mě pak řekni z tohohle pohledu proč jsou na tom ti ze 100000 líp? za to že jsou uspěšnější pracují za víc tak platí větší daně.. a dotoho se ozve nějaký idiot s parlamentu že by se měla nasadit progresivní daň a těm úspěšnějším sebrat ještě víc..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
mimochodem už jste slyšeli nejnovější info o sčítání lidu: že se stala nějaká chyba ve formulářích a vše pojede ještě jednou nanovo.. teď otázka jestli to byl aprilový žertík jednoho rádia a nebo jestli to tak skutečně je protože prostě v tomhle státě je možné všechno..
jak to tedy je?
jak to tedy je?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Buď v klidu, oni si na to klidně nechaj vyhlásit novej zákon ("my [statistici] to potřebujem, tak nám to schvalte, kucí poslanecký, jó?"), ku*y jedny shnilý.robokop píše:ja uz jsem splnil zakonou povinnost a formular odevzdal takze podruhe se neucastnim
Neanonymní sčítání je neuvěřitelná buzerace. A to jen proto, že je jim líno dělat výběrová dobrovolná anonymní šetření; radši si to nechají uzákonit, otravují a po 10 milionech lidí chtějí půlhodinu času (kdyby tak někdo vykořisťoval jinde, tak se média podělají). Tyhle náklady už celý slavný ČSÚ nějak nepřiznává, a to ani nemluvím o skutečných nákladech těch chudáků, co si museli na poštu.
Mimochodem, výběr České pošty coby distibutora je pěkná ukázka odtrženosti soudruhů statitických ouřadů od skutečného života -- mi ta roznášecí p*a napsala, že mám čekat mezi 9. a 20. hodinou a ještě v den, kdy u nás byly jarní prázdniny; naprosto ignorovala pravidla práce, za kterou je placená, jak je konec konců člověk u Pošty zvyklý.
Ty jejich neuvěřitelně zhůvěřilé lživé reklamy, to už na ty zázračné prášky a pod. kecaj' míň. Zase vyhozené prachy. Demagogie, jak jsou ta podrobná data důležitá. (K čemu je celostátně užitečná informace o tom, že zrovna u nás [s přesnými osobními údaji] je na návštěvě tchýně [s přesnými osobními údaji]? Tak to vím náhodou úplně přesně. K h*u! Nemluvě o vágních definicích, které inherentně vedou k chybám.) Honí se za nesmyslnou přesností (měly by se jako části občanů nahlásit i napůl narozené děti, ne?), která k ničemu není a která stejně druhej den po rozhodném okamžiku platit nebude.
O tom, že zachování anonymity nelze v téhle zemi věřit ani vteřinu, snad pochybuje málokdo. Takhle seskupené údaje o každém z nás jsou pro komerční sféru příliš lákavé. A to nemluvím o tom, že nevěřím ani trochu tomu, že je nezneužije státní správa (zajímavé počtení tuším od pana Vlka bylo na Neviditelném psovi -- ČSÚ nepřiznal na stránkách Sčítání žádné zneužití osobních dat, autor uvádí naopak informace o zneužití za 2. světové; bohužel nemohu jinak potvrdit).
Líbil se mi počin té děvčice, co oslovila (ústavní?) soud, a nazvala to přesně: Zkoušejí, co si necháme líbit. Má pravdu. A bohužel necháme dost. Akorát přišla s tím asi pozdě, a naši slavní nezávislí soudci mají na řešení "takové prkotiny" spoustu času, a navíc si nedělám iluze, že jsou nakloněni šlápnout eráru na kuří oko.
Chtěl bych trochu varovat před tím umělým vzdělaným romem -- semtam jsou některá demografická data přeci jen použita, a aby to neskončilo tak, že třeba bude povinná romština jako jednací jazyk na úřadech, dvojjazyčné nápisy a podobně (z našich daní).
Ani se neptejte, s jakou ignoranci mi odpovídali z kontaktního centra včetně ředitele odboru sčítání obyvatelstva Josefa Strašila. Možná se za tím i ta moc, že můžou lidi zbuzerovat, osobně adresně jednoho každého, kdo ví.
Je to hnus. Ale škoda se ještě víc rozčilovat.
H.
PS: Pokud vás to zajímá, tak ČSÚ považuje 10% z nás za naprosté idioty, co ty archy vyplní vicekrát!!! Aspoň to vyplývá z odpovědi Barbory Serbusové z ČSÚ: "...Lze předpokládat, že téměř jeden milión lidí může být sečten duplicitně..." na mé výhrady vůči neanonymitě. Tak se rozpočítejme a ti, na které to padne, se můžou hlásit v nějakém zaopatřovacím ústavu.