ne ze bych tvrdil ze je nejlepsi
ale myslim ma nejlepsi pomer vykon/cena jukni na sprutcam
btw na blbou otazku blba odpoved, co se divis
Voľba optimálneho CAM systému
no nevim nevim...
mel jsem ten sprutkam.
nedokazu se predstavit jak s tim da pracovat. asi jsem musel cist manual, coz nemam rad
po hodine "prace" jsem byl pripravem zmlatit pocitat a vsech kolem. musel jsem ho smazat aby nedoslo ke vrazde
...
mel jsem ten sprutkam.
nedokazu se predstavit jak s tim da pracovat. asi jsem musel cist manual, coz nemam rad

po hodine "prace" jsem byl pripravem zmlatit pocitat a vsech kolem. musel jsem ho smazat aby nedoslo ke vrazde

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na ten jsem nadaval posledne
navic jsem pro to mel resit post a zjistili se tam nejake nedokumentovane vlastnosti a chyby a byl z toho dost prusvih (ale to byla nejaka ze starsich verzi, ted uz je to snad ok)
navic jsem pro to mel resit post a zjistili se tam nejake nedokumentovane vlastnosti a chyby a byl z toho dost prusvih (ale to byla nejaka ze starsich verzi, ted uz je to snad ok)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
mne se sprutcam na zkousku docela libi (ale jsem programatorrobokop píše:to ja skoro u kazdeho camu, z toho si nic nedelej
jako by ty programatori byli z jineho sveta

a proti edgecamu mi vyhovuje maximalni ovladatelnost tvorby operaci.
(anebo to v EC neumim)
ale musim napsat ze jsem amatersky skoromodelar s domacim strojkem
- Kilovolt
- Sponzor fora
Já teďka bojuju s featurecamem (zdaleka s ním ještě neumím všecko) a myslím ,že je docela v pohodě-jen mě štve ,že neumí např 6mm drážku udělat 6mm frézou (robokop už to tu někde psal).Napíše,že nelze obrábět rozměr 5,99999mm 6mm nástrojem -prostě blbost 

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub