Otočný hrot MK2

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

4. 8. 2011, 8:11

magi píše:
Pěkný je moc, o tom není sporu. Ale vlastní hrot asi není cementovaný, že? :(
To je dost na závadu.

Jinak pro Ben Ash: http://aukro.cz/otocny-hrot-pzkk-2-i1747424057.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

jo jo sleduju ale konec vyjde když budu na dovolené
Libča
Do nabídky jsem ti koukal, ale ty nové hroty mi připadají oproti těm starým z RVHP humpolácké a nevím proč.
Máš taky v nabídce krátkou redukci z MK2 na MK1?
libča
Kontaktovat uživatele:

4. 8. 2011, 8:18

redukce 2/1:
http://kovonastroje.cz/store/eshop.php? ... de=8820099" onclick="window.open(this.href);return false;

Otočný hrot. Možná je jen fotka až moc kontrastní. Bude to i tím, že ten polský je černý:
http://kovonastroje.cz/store/eshop.php? ... de=8821051" onclick="window.open(this.href);return false;
Obchoduji s nástroji pro kovoobrábění a začínám se seznamovat s problematikou CNC
zami

4. 8. 2011, 8:27

Viktore, dneska jsem byl v tom skladu, všechny otočné hroty jsou už pryč, našel jsem tam akorát s MK 3 (vzal jsem ho), ale ten asi neupotřebíme. S MK 4 jich tam měli mraky. Vzal jsem pro tebe aspoň nějaké nože, hlavně upichováky. Zítra mi třeba brnkni, asi by jsi se měl zastavit.
Miloš.
magi
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

4. 8. 2011, 10:07

libča píše:Předpokládám, že cementované jsou.
Jak bude chvilka, vemu na něj pilník :lol:

Ten z odkazu za 700 je tuty Polák , tak - 40 let. Což ale nemusí být na závadu. Zlatá RVHP..
Co se týče toho cementování, tak byla řeč o tom doma dělaném hrotu, viz Potraviny. U příspěvku byla uvedena citace.
Jinak samosebou není sporu o kvalitě tepelného zpracování komerčních výrobků ať již Čínských, či Československých, Polských a jiných dalších odrůd a plemen.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
potraviny
Kontaktovat uživatele:

5. 8. 2011, 4:00

Samozřejmě že není cementován, ale šel by i celej hrot zakalit a tím získat tu tvrdost hrotu. Osobně jsem to nepokládal za důležité, protože mám i od p. Čejky. Navíc jsem chtěl udělat MK2 co nejkratší, aby co nejvíce zalezl do koně, takže oproti originálu co mám je kratší o 20,00mm a tím získal delší točnou déklu.
Ale zase na druhou stranu, kdo ví jaké jsou v těch číňaněch ložiska :D a pak taky na tak malejch hrotech se asi nedá dělat nějaká brutalita.
sidonie

6. 8. 2011, 2:40

No dobrý hrot by mě snést docela dost, spíš je otázka, jestli to utočí malá potvora (soustruh), který máš ;) Myslím, že máš malýho asista že?
Odpovědět

Zpět na „Nákup“