Ben Ash píše:No nevím Radku, v tomhle případě je to myslím jako když zloděj křičí chyťte zloděje, říká se o něm lecos, stb, kádr pracovník PZO a podobně.
Hele, jak rikal soudruh Teng Siao Ping (komunisticky tvurce kapitalistickeho zazraku v Cine, to jsou ty paradoxy), "... nezalezi na tom, zda je kocka cerna ci bila, dulezite je, ze chyta mysi ...".
Takze v techto srackach mi je uplne jedno, jestli mel nebo nemel Babis neco za prstama (stejne to je promlcene ...), pokud se alespon neco zmeni k lepsimu, bude to velky krok kupredu (coz v situaci, kdy stojime nad propasti, je ponekud ...

).
"Pozitivni" je, ze ma prachy a muze to valit do medii. Ono za uvazenou trebas stoji, ze kdyz v Otazkach V. Moravce Babis obvinil (jen tak na pul huby) toho majitele Erpetu, ze chtel zprostredovane prachy pro Kikinu (pro neznale pantata na Hrade) za chvaleni nejakeho "repkoveho" zakona, tak se Hrad vyjadril - nijak - ticho po pesine. Jinak vyskakuji kvuli kazdemu prdu ...
Ja osobne cekam, az pujde Kikina od valu a zacne se vsechno tutlane svinstvo pomalicku valit ven .... zatim ma bohuzel dost pak v ruce na to, aby sedel na viku od popelnice ...
Ne nadarmo se pri prezidentske volbe rozciloval Langr na Bursika, ze do volby Kikiny bylo nainvestovano prilis mnoho a je o hubu jit od toho, ze by mohl jit nekdo i brucet .... (muj komentar je, ze v lepsim pripade

; capo di tutti capi to obvykle resivaji jinak

)