ovladač MPG pro Mach 3

Diskuze o softvéru MACH od tvůrců Artsoft všech verzí: dotazy, programování, skripty, poznatky atd...
filla
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2015, 7:13

to je spis jak do k televizi, nez jako mys, neni se ceho bat, pri vybite baterii to rozhodne nebude nahodne samo mackat tlacitka :) staci se v linuxcnc podivat na ovladac
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
slezak77

4. 6. 2015, 8:13

OK
Jak jsem psal, jen můj sugestivní názor, rád si jej nechám vyvrátit. Až jednou budu bohatý a do něčeho takového půjdu, uvidíme k čemu se rozhodnu. :)
CZJirka1
Kontaktovat uživatele:

5. 6. 2015, 7:13

Panove, mate nekdo jeste ten ovladac co mam ja

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-MACH3-CNC ... 3a9d75ebec" onclick="window.open(this.href);return false;

Rozchodil sem to, ale kdyz mam nastaveny toto, nejde mi ovladat mach z klavesnice, myslim hybat s osama :roll: celkove zpracovani katastrofa, ty LED diody co signalizuji stav neceho ty nejsou videt, protoze je spatne nalepena ta predni strana a kolecko to je uplne na nic, protoze v nem vrze ja v nejakym potaku ze stariho radia a kdyz otocim jednou dokola sekne se tak o 2 az pet impulsu podle nalady :twisted:

Dalsi vec ze kdyz zapnu posuv po milimetru tak mi to jeden jen posuvem 100, coz ma za nasledek ze kdyz si zatocim koleckem trikrat dokola tak pak mi masina jede a jede a vlastne ani nevim kdy zastavi.....
Odpovědět

Zpět na „MACH všech verzí“