lapa píše: ↑4. 6. 2024, 2:55
To by pak bylo zajimave (pokud se to potvrdi), jak moc to potencialni parazitni (ve smyslu neutesnene) vyzarovani od palidla vubec muze ovlivnovat ten prijimac na Bambu - vzajemne vlnove delky (a tedy sirky pasma pro ruseni na Bambu) a vlastne i dopad na lidske oci ...
Jen hypotezuji ...
trochu mě děsíš

, nemám to bohužel jak změřit, či potvrdit, no už když jsem s tím laserem tehdy začal, tak mně bylo jasné, že to není až taková hračka a dost mně děsili videa na trubce, jak do toho borci koukají i když s " jejich brýlemi", mám třeba zástěnu a když pálím v continue třeba číselnou řadu, tak ovládám nožním pedálem, mám brýle a zavírám ještě oči, jestli je to dostatečné omezení rizika si netroufám tvrdit
Dawe: mám tam ten nejnovější firm., nejlíp to chytá, když to omeju jarem s houbičkou a spláchnu vodou, vysuším, ničím to nestříkám a drží, dnes dojde to bambulabácké tekuté, tak to zkusím na tom text, pei
teĎ třeba tisknu na high temp plate jen omyté jarovou vodou a drží to luxusně, nikdy jsem se s ničím takovým nesetkal, dost mně to udivilo, že se to takto chovalo, proto jsem ještě poukazoval na ten laser jestli to nemůže nějak ovlivňovat, když prokazatelně ovlivňuje ovladač, vysloveně se mi nechce toho bambáče takhle trápit, no ale zas to zkusím
s tím osvětlením to může být ono, to mně nenapadlo, dvířka mám zavřená furt, světlo mám jen to standardní