Včera jsem byl v Praze, nakupovat

to všechno dohromady za 900?.. dokud lidi budou ty levný sračky kupovat a házet je do šrotu s tím že to zas tak nevadí že to moc nestálo tak se to sem bude pořád vozit a lidi pořád kupovat a tak pořád dokola.. kdysi jsme měli v práci na občasnou údržbu starej soustruh, nějakej cca 2m Volman typ nevím, dělali jsme rekonstrukci a soustruh šel pryč s tím, že se pak koupí náhrada.. náhradní se koupila asi 2m Proma teď už se na tom nedělá nic, neboť to dle slov našeho údržbáře nejde (20let dělal soustružníka a s tímhle prostě odmítl dělat, hlavně že se šetřilo na jednom blbým uskladňovacím kontejneru za pár tisíc když se mohlo pak vyhodit cca 100 za takovej šmejd..Cjuz píše:A dnes za ty prachy koupíte třeba tohle:
Zda je to plnohodnotná náhrada nemusí posuzovat žádný odborník
Je to více než plnohodnotná náhrada, protože je nejenom Power, ale dokonce Power Plus!Cjuz píše:A dnes za ty prachy koupíte třeba tohle:
...
Zda je to plnohodnotná náhrada nemusí posuzovat žádný odborník
koukám,že sem nad tím už slintal a náhle to máme doma:-) nejdřív ho musím rozebrat,je to něco jako to pokřtít naší rodinou( rozebrat vyspravit a složit)PAKO.ll píše:http://www.sbazar.cz/tomasfiurasek/deta ... oustruhu-a
pro pána až sem zavítá . Jedná se dle mne o "model P "
Mám ho na dealerském listě z roku 1936
Bylo 5 variací Modelu P (P/1...P/5)
Cena P/1 5.700,-Kč P/5 6.450,-Kč