ZDARMA:
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, skrinky do dielne za odvoz. Samozrejme bez obsahu
4kusy 118x76x40
1 kus 110x90x40
1 kus 90x40x42
Miesto: Pezinok

4kusy 118x76x40
1 kus 110x90x40
1 kus 90x40x42
Miesto: Pezinok
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Zdravím všechny,
v rámci zaučení programování systému Siemens na soustruhu nabízím: ZDARMA dvě hodiny obráběcího času. Nebo na domluvě. Materiál hliník, ocel, plast atd. Něco k dispozici je skladem - menší dodám zdarma, větší buď dodáte nebo zakoupím
Jedná se tedy o nabídku vysoustružení dílu/-ů dle vašeho zadání pro:
- malý cnc soustruh obrábění do průměru 160mm
- tyče průměr max. 40mm
- délka soustružení do 250mm
- bez poháněček tzn. jen soustružené tvary
- vrtání v ose, závitování vně/uvnitř, zápich, tvar apod.
Vše na domluvě. Pokud by to někomu pomohlo při stavbě cnc a nemá soustruh nebo klidně někomu kdo běžně soustruží by to ušetřilo práci a čas tak se ozvěte.
Ideálně pro začátek nějaké čepy, průchodky, přechodky závitů, osičky/osy, víčka, pouzdra, redukce apod.
Těším se na vaše zadání
v rámci zaučení programování systému Siemens na soustruhu nabízím: ZDARMA dvě hodiny obráběcího času. Nebo na domluvě. Materiál hliník, ocel, plast atd. Něco k dispozici je skladem - menší dodám zdarma, větší buď dodáte nebo zakoupím
Jedná se tedy o nabídku vysoustružení dílu/-ů dle vašeho zadání pro:
- malý cnc soustruh obrábění do průměru 160mm
- tyče průměr max. 40mm
- délka soustružení do 250mm
- bez poháněček tzn. jen soustružené tvary
- vrtání v ose, závitování vně/uvnitř, zápich, tvar apod.
Vše na domluvě. Pokud by to někomu pomohlo při stavbě cnc a nemá soustruh nebo klidně někomu kdo běžně soustruží by to ušetřilo práci a čas tak se ozvěte.
Ideálně pro začátek nějaké čepy, průchodky, přechodky závitů, osičky/osy, víčka, pouzdra, redukce apod.
Těším se na vaše zadání

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
-
- Kontaktovat uživatele:
Zrcadlovka Canon ještě na kinofilm.
Kabel na diagnostiku VAG.
Mám zájem o tu zrcadlovku, tedy hlavně o ten objektiv.
Kolik by činilo poštovné ?
Kolik by činilo poštovné ?
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabel je na ceste k uzivateli petyrek. Zrcadlovka je pořád k dispozici.
Byl by si ochoten poslat?mstreicher píše: ↑6. 5. 2025, 8:24 Kabel je na ceste k uzivateli petyrek. Zrcadlovka je pořád k dispozici.
SV18RA, Stankoimport2H135, FU2a, F1S, WMW, N1, ArnoPlauert atd....
Soukromou zprávu jsem poslal hned 3. května.
Uznávám, že v tomto vláknu má dárce možnost si obdarovaného vybírat, ale spíš myslím, že je to nedorozumění.
Uznávám, že v tomto vláknu má dárce možnost si obdarovaného vybírat, ale spíš myslím, že je to nedorozumění.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
-
- Kontaktovat uživatele:
Habesan: Promin, teď jsem si to uvedomil. Pošli mi kód na Zasilkovnu. Je to nejrychlejsi postup.
To by mohl být trochu problém.
Já to totiž neumím (a můj telefon už vůbec ne).
(Většinou jsem příjemcem, a tak nechávám na odesilateli, čím to odešle.)
Já to totiž neumím (a můj telefon už vůbec ne).
(Většinou jsem příjemcem, a tak nechávám na odesilateli, čím to odešle.)
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Jo, měl jsem sice kdysi androidí telefon, ale zastaral, což mě popudilo, a tak jsem se vrátil k tlačítkovému.