To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
to je zas argument, třeba před 130 roky to bylo každýmu sumak jestli bude dost Bitcoin a elektřiny pro kávovary, stejně jako dnes šlo jen o to se nažrat a aby je nikdo nezabil, pointa je stejná, v čem se máš líp než před 130 lety, to mi teda řekni, že máš mobil?
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 19. 5. 2021, 8:18, celkem upraveno 1 x.
V té chvíli by to naštěstí na politicích nezáviselo.
Když jde povodňová vlna, tak taky víc záleží na Frantovi Novákovi, který má malý bagr a je ochotný a schopný prokopnout nějaký špunt, než na nějakých papaláších, co se moudře radí v mahagonové zasedačce v Praze na ministerstvu.
zapomněl jsi na Nečase ve žluté pláštěnce jak běhal po hrázi a rozdával rady co se má udělat. Jinak v té Fukushime taky šlo o to že neuposlechli politické rozhodnutí a nějak to zvrátili neposlední chvíli, přesně už si to nepamatuji.Mex píše: ↑19. 5. 2021, 8:18V té chvíli by to naštěstí na politicích nezáviselo.
Když jde povodňová vlna, tak taky víc záleží na Frantovi Novákovi, který má malý bagr a je ochotný a schopný prokopnout nějaký špunt, než na nějakých papaláších, co se moudře radí v mahagonové zasedačce v Praze na ministerstvu.
-
To samé říkal i náš hradupán. Tak doufám, že zbytek těla máš v lepším stavu než on.
Když jsou ti Ukrajinci tak hloupí,proč je zaměstnáváš?Vezmi Čechy,nebo ještě líp třeba Nácky a bude to ok.Ukrajinci se evidentně poučili u nás,jak vypadá národ přeštudovanejch..Kdo nemá aspoň jednu vysokou,je méněcennej-co na tom,že se sotva umí podepsat a bez mobilu nespočítá kolik je tři čtvrtiny z deseti.Pak se nemůžeme divit,ža máme ve vládě i Piráty a de fakto nám vládne přivandrovalej Ukrajinec,co ani neumí česky..elbarto píše: ↑19. 5. 2021, 7:34 To mex, pěkně napsaný. Japonci měli zkrátka smůlu, Ukrajinci jen ukázali svoji nekonečnou hloupost. Jsem nucený zaměstnávat Ukany 15 roků a tohle přesně jejich myšlení. Jsem ukrajinec, nemám žádné vzdělání, ale rozumím všemu a dokážu naprosto všechno. Typický dotaz na zaměstnance... proč nedáš děti na školu ? peníze máš. Odpověd ... ukrajinský člověk je dost chytrý od přírody, školy nejsou potřeba ...
prej jsem nucen zaměstnávat Ukrajince...dej inzerát v češtině v Německu že platíš 2 500 euro ať se pracovití Češi k tobě vrátí a pošli hloupé Ukacka domudavid.1 píše: ↑19. 5. 2021, 9:36Když jsou ti Ukrajinci tak hloupí,proč je zaměstnáváš?Vezmi Čechy,nebo ještě líp třeba Nácky a bude to ok.Ukrajinci se evidentně poučili u nás,jak vypadá národ přeštudovanejch..Kdo nemá aspoň jednu vysokou,je méněcennej-co na tom,že se sotva umí podepsat a bez mobilu nespočítá kolik je tři čtvrtiny z deseti.Pak se nemůžeme divit,ža máme ve vládě i Piráty a de fakto nám vládne přivandrovalej Ukrajinec,co ani neumí česky..elbarto píše: ↑19. 5. 2021, 7:34 To mex, pěkně napsaný. Japonci měli zkrátka smůlu, Ukrajinci jen ukázali svoji nekonečnou hloupost. Jsem nucený zaměstnávat Ukany 15 roků a tohle přesně jejich myšlení. Jsem ukrajinec, nemám žádné vzdělání, ale rozumím všemu a dokážu naprosto všechno. Typický dotaz na zaměstnance... proč nedáš děti na školu ? peníze máš. Odpověd ... ukrajinský člověk je dost chytrý od přírody, školy nejsou potřeba ...
správně pochopeno,pán je lakomec a chtěl by atomový inženýry.Zaměstnej cikány a do týdne to zabalíš(jestli bude ještě co:-)Mart_68 píše: ↑19. 5. 2021, 9:48prej jsem nucen zaměstnávat Ukrajince...dej inzerát v češtině v Německu že platíš 2 500 euro ať se pracovití Češi k tobě vrátí a pošli hloupé Ukacka domudavid.1 píše: ↑19. 5. 2021, 9:36Když jsou ti Ukrajinci tak hloupí,proč je zaměstnáváš?Vezmi Čechy,nebo ještě líp třeba Nácky a bude to ok.Ukrajinci se evidentně poučili u nás,jak vypadá národ přeštudovanejch..Kdo nemá aspoň jednu vysokou,je méněcennej-co na tom,že se sotva umí podepsat a bez mobilu nespočítá kolik je tři čtvrtiny z deseti.Pak se nemůžeme divit,ža máme ve vládě i Piráty a de fakto nám vládne přivandrovalej Ukrajinec,co ani neumí česky..elbarto píše: ↑19. 5. 2021, 7:34 To mex, pěkně napsaný. Japonci měli zkrátka smůlu, Ukrajinci jen ukázali svoji nekonečnou hloupost. Jsem nucený zaměstnávat Ukany 15 roků a tohle přesně jejich myšlení. Jsem ukrajinec, nemám žádné vzdělání, ale rozumím všemu a dokážu naprosto všechno. Typický dotaz na zaměstnance... proč nedáš děti na školu ? peníze máš. Odpověd ... ukrajinský člověk je dost chytrý od přírody, školy nejsou potřeba ...
V Česku se nikdo nechce dělit, naštěstí mládí to mají na háku a jdou ven, co tady , časem i ti Ukacka půjdou dál, až to půjdedavid.1 píše: ↑19. 5. 2021, 9:54správně pochopeno,pán je lakomec a chtěl by atomový inženýry.Zaměstnej cikány a do týdne to zabalíš(jestli bude ještě co:-)Mart_68 píše: ↑19. 5. 2021, 9:48prej jsem nucen zaměstnávat Ukrajince...dej inzerát v češtině v Německu že platíš 2 500 euro ať se pracovití Češi k tobě vrátí a pošli hloupé Ukacka domudavid.1 píše: ↑19. 5. 2021, 9:36
Když jsou ti Ukrajinci tak hloupí,proč je zaměstnáváš?Vezmi Čechy,nebo ještě líp třeba Nácky a bude to ok.Ukrajinci se evidentně poučili u nás,jak vypadá národ přeštudovanejch..Kdo nemá aspoň jednu vysokou,je méněcennej-co na tom,že se sotva umí podepsat a bez mobilu nespočítá kolik je tři čtvrtiny z deseti.Pak se nemůžeme divit,ža máme ve vládě i Piráty a de fakto nám vládne přivandrovalej Ukrajinec,co ani neumí česky..

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;