ZDARMA:
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ještě sem zapomněl, od pondělí do 11.7 sem na dovolený, takže kdyby si to chtěl někdo z Vás přebrat, tak asi jedině zítra přes den a pak po tom 11.
čekat na potvrzení od robokopa, že mu příspěvěk přišel nebudu, nejsme malý děti a můžem si snad důvěřovat.
M
čekat na potvrzení od robokopa, že mu příspěvěk přišel nebudu, nejsme malý děti a můžem si snad důvěřovat.
M
Škvára odeslána 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zabudol som na tuto aukciu, inak by som vas prebil vsetkychJuro píše:Chlapi 1 ks SATA by sa pre mna nenasiel? Kupim od hocikoho.

Tak najde sa niekto? Ak ano tak SZ.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Zemřel mi táta a zbyla mi po něm Felda. Konkrétně Hatchback Škoda Felicia LXIEFF613F, typ 781.136 M, tj. benzín 1300 ccm, rv. 1998.
Jezdí docela dobře, přes STK procházela hladce.
Já ale pro ni nemám uplatnění, takže skončí v "ekologické" likvidaci.
Takže dotaz zní - nepomohlo by někomu něco z ní, případně i celá? Třeba motor do elektrocentrály, nějaká světla nebo skla atd.
Takže dotaz zní - nepomohlo by někomu něco z ní, případně i celá? Třeba motor do elektrocentrály, nějaká světla nebo skla atd.
hod to na skoda-virt.cz je tam spusta fandou.Mex píše:Zemřel mi táta a zbyla mi po něm Felda. Konkrétně Hatchback Škoda Felicia LXIEFF613F, typ 781.136 M, tj. benzín 1300 ccm, rv. 1998.
- Zdenek Valter
SZPirs píše:Dobrý den,
válí se mi na stole 100ks nerezových kapilár pr.1,2mm délky 1000mm. Osobní odběr v Hostivaři, v případě zájmu o celý balík kouřim krátký Startky v tvrdým.
JJ
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován