Magiho výzkumný ústav
magi: co dělá SLAVIE?
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Odpočívá a nabírá sílu na jaro
Mám období zimního spánku a "kopru", jako každou zimu.
Ve stodole mrzne a zamrzl mi sud s vodou. Chladné klima nedělá dobře ani tukovodům. Já osobně zimu taky nesnáším.
Pomalu ale sháním další a další komponenty. Mám krásnej 20kW generátor, bohužel bez řídící skříně buzení, takže co nevidět se bude řešit tato problematika. Pak mám 3cestný směšovací ventil se servem na regulaci teploty motoru a k němu digitální PID regulátor.
Chci taky někdy pořešit to nahazovací trafo, ještě jsem to nevyzkoušel. Tamto krásné, které jsem koupil je bohužel namotané hliníkem, takže to vidím dost pesimisticky. Baterky zamrzly, takže jsou jasné (co bych taky chtěl zadarmo).
Proste závěrem: Magi v zimě nepracuje

Ve stodole mrzne a zamrzl mi sud s vodou. Chladné klima nedělá dobře ani tukovodům. Já osobně zimu taky nesnáším.
Pomalu ale sháním další a další komponenty. Mám krásnej 20kW generátor, bohužel bez řídící skříně buzení, takže co nevidět se bude řešit tato problematika. Pak mám 3cestný směšovací ventil se servem na regulaci teploty motoru a k němu digitální PID regulátor.
Chci taky někdy pořešit to nahazovací trafo, ještě jsem to nevyzkoušel. Tamto krásné, které jsem koupil je bohužel namotané hliníkem, takže to vidím dost pesimisticky. Baterky zamrzly, takže jsou jasné (co bych taky chtěl zadarmo).
Proste závěrem: Magi v zimě nepracuje

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
magi: zimní spánek, to znám. Pokaždé si říkám, teď je sezona, mám spoustu práce, ale přes zimu zalezu do dílny a budu makat na strojích .............. pak přijde zima a ta mrcha naleze i do dílny ....... a pracovat se mi v tom nechce.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mi přišly do práce převodníky RS232 / Ethernet.
Už jsou namontované a ohromě to funguje. Mám dojem, že mi za chvíli i ten 24" LCD bude malej
Na posledním obrázku je obslužný SW převodníků, kde se konfigurují virtuální COMy.
Už jsou namontované a ohromě to funguje. Mám dojem, že mi za chvíli i ten 24" LCD bude malej

Na posledním obrázku je obslužný SW převodníků, kde se konfigurují virtuální COMy.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní servata se opravovat nemusejí
Je to ta druhá možnost. Pračka nechce na nízkoteplotní programy nahřívat. Ale stejně jsem vyřešil pendrek, protože když jsem to rozdělal tak zrovna nahřívala.
Mám přesně tenhle problém http://www.elektroworld.info/modules.ph ... highlight=
Našel jsem to až potom. Zkusím se juknout na programátor, ale žena by radši novou

Mám přesně tenhle problém http://www.elektroworld.info/modules.ph ... highlight=
Našel jsem to až potom. Zkusím se juknout na programátor, ale žena by radši novou

- Francotirador
Další řešení je: Pračku používat nezakrytovanou a bude to chodit
.
Jakmyle se to smontuje a šoupne do kouta na své místo určitě ihned začne blbnout.

Jakmyle se to smontuje a šoupne do kouta na své místo určitě ihned začne blbnout.
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to napadlo, naše stará tatramatka nikdy vzadu kryt neměla, aspoň si to nepamatuju. Jako malé dítko jsem do točící se řemenice strkal bábinu hůlku a moc mě bavilo jaký to dělá rachotFrancotirador píše:Další řešení je: Pračku používat nezakrytovanou a bude to chodit.

-
Hodně trapnej pohon 

H..no to pojede 

bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jen aby mi potom z té oturbované Fabie HTP nechtěla z bloku podat ruku ojnice

Myslím by Fábka měla málo oleje na umazání a vody na uchlazení tohoto turba

Myslím by Fábka měla málo oleje na umazání a vody na uchlazení tohoto turba