Večer plný mazlení
No kvalitně blbá Danuše si zřejmě myslí že když něco takového sbíráš tak s tím musíš souznít ,a vidíš stačilo jí to do EP 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Přijímá se

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
.. samozřejmě a když se pořádně podíváš na selector střelby, tak to bude velká zábava pro nás a menší pro správce

POV jsou standard za 45k. Když je ZS dovezl za 25 semi, následně při zájmu zvednul na 28 a ještě navíc ze starých zásob, tak se strhla mela. Lidi slídí po slevách na mrd.. jako EVA atd., které jsou mimo slevy naprosto neprodejné a tohle jim uniká. Asi nejlepší karabina co prostě můžeš mít. Brždění i zamykání geniální, respektive geniálně jednoduché i spolehlivé, viz google. Její nasazení ve složkách je 50 roků a stále není nic lepšího

Źádna jiná zbran mi tak rychle nepřirostla k srdci.
No ještě že jsem to omylem nezjistil
ty pětky byly vždycky za ranec. Jsou perfektní, možná bych si dovedl trošku představit ten selektor buď níž, nebo aby šel lehčeji. Ale to je tak jediný. Střílí se s tím jak se vzduchovkou. A samozřejmě orailovat a posadit na to kolimec.
Když jsem to zmínil, testoval někdo UH1 od Vortexe? Celkem by mě zajímalo srovnání oproti krátkýmu eotechu.

Když jsem to zmínil, testoval někdo UH1 od Vortexe? Celkem by mě zajímalo srovnání oproti krátkýmu eotechu.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Český Honza vidí slevu a běží pro EVO. Potom jich jsou desítky na Bazar Huntingu a je to hledání někoho více hloupého. Když se objeví něco lepšího, tak trh ihned vysosá mikro zásoby na tyto kvéry. Proto ze dne na den zmizely pažby, montáže, spony a další věci spojené s legendou MP5. Naštěstí jsem to předpokládal a mám všechno. Tohle s pádlem opravdu nejde.
-
- Kontaktovat uživatele: